ryuci
bugün yaşam merkezinde kızlarla otururken bi çocuk yaklaştı. arkadaşlarımdan birini çağırıp özel bir şey konuşmak istediğini söyledi. sonuç olarak çocuk arkadaşımdan hoşlandığını söylemiş. arkadaşımın sevgilisi olduğu için reddetti. ama cidden çocuğu cesaretinden dolayı takdir ettim. böle cesaretli erkek kaldı mı ya? genelde sanal alemden işi halletmeye çalışırlar hep..

Yorumlar

bjkfalan
tokat atmayan kız tebrikler 🎊
Barışçıl
var ya. genelde arkadaş olarak görüyorlar. bende arıza var biliyorum. lanetliyim ben.
mortavsan
aradığım erkek tipi 😂 seviyosan hoşlandıysan söyliycen ya ne bu kadar zor mu sanki? reel olun dillerin olmadığı çağda değiliz uzaktan uzaktan kesmeyin gidin söyleyin. sonra bu nesil esra erola mahkum kalıyor. 😂diğerlerine de aşılamak lazım. ama sınırlı sayıda yoksa her biri herkül kesilmesin aman aman 😂
anonim
ben bunu lise 3. sınıfta henüz 17 yaşındayken yapmıştım. okulun kantininde arkadaşlarıyla oturan aşık olduğum kıza gidip "oturalım mi şu yan masada,konuşalım demiştim" kızın daha önceden haberi vardı,kabul etti ama o kalabalık içinde yanina gidip , arkadaşlarının yanında kızla konuşmam benim için büyük cesaret. şimdi 26 yaşından gün almış,ve hayatında birçok kız arkadaş edinmiş biri olarak böyle bi eylemi yapabilmem için hafif alkollü olmam lazım. alkol, kişiyi gevşetir,rahatlatır. teke tekte çok rahat olabilirim ama ulu orta arkadaş grubunun yanında heyacan yapabilirim. bir de konuşulacak hatun kişisini iyi analiz etmek gerek , ters yapacak kezo'nun biri çıkarsa , sizi yerin dibine sokabilir.
ryuci
aynen öle. seviyosan git konuş. hem ayrıca neden açıldın diye kız tokat atsın ki? şu kız halimle bile hoşlandığım zaman gidip konuşuyorum. erkekler neden bu kadar cesaretsiz onu anlamadım.
anonim
hayal kırıklığı çok kötü bir şey ben kaç defa denedim olmadı artık o cesaret bende kalmadı platonik yaşıyorum kardeşlerimede tavsiye mal olmak istemiyorsanız kızlar ayağınıza gelsin hani eşittik...
mstf
çocuk ne içmiş aynından istiyorum. tabi tebrikler ;)
bjkfalan
niye tokat atsın ki çünkü kızlara belli olmuyor tokat atma potansiyeli yüksek herkes senin arkadaşın gibi değil maalesef..
ryuci
bence yaptığı çok cesaret isteyen bi şeydi. ben bu kız halimle gidip söylüyorum. erkekler neden bu kadar geri tutuyo kendini anlamıyorum.. azcık cesaretli olun beyler :d
bjkfalan
evet çok cesaret isteyen bir şey ama kızlar hemen yüz vermesin gelsek bile süründürsün mutlaka 😀
ryuci
ben süründürmem açıkçası. sevgilim yoksa ve o anki psikolojim buna el veriyosa en azından cesaretinden dolayı o kişiyi tanımak isterdim.. süründürmek çok mantıksız. sonuçta karşındaki kişi cesaretini toplayıp sana gelmiş söylemiş. ya kibarca reddedersin yada tanışırsınız. yokuşa sürmenin lüzumu yok :d
bjkfalan
İşte konu o an ki psikoloji el verir elbette ama tokat olarak 😂
anonim
tamda benim mevzu ya kafayi yiycem 3 gündür onu düşünüyorum.sanal alemden ekleme konusma islemine baslamak istiyorum bir tarafdanda yuzune karsi soylemek istiyorum kizlar sorum size sizce hangisi daha uygun siz olsaniz nasil bir haraket beklersiniz. erkekler sizde bisey deyin fikir abilerim kardeslerim .
ryuci
mantıklı olan gidip söylemen ama yine de üslup çok önemli. kibarca söylersen sıkıntı olmaz. ama sırf kibarca söyledin diye olumlu yanıt verir diye bşy de yok.