anonim
arkadaslar hepimizin bildigi üzere yine bi tecavuz olayi oldu.millet yine ikiye bölündü.bende nacizane fikrimi belirtmek istiyorum madem bi kız ya da erkek farketmez istedigi saatte disarida istedigi sekilde dolanabilir niye 12-1 den sonra sokaklar sessiz boş.dükkanlar kapalı veya kadın isterse çıplak gezer hikayeleri e niye hiç çıplak gezen yok veya kim anasının bacısının çıplak gezmesini ister bu ne saçmalık bi toplum içerisinde yaşıyoruz ve bu toplum kurallarına uymalıyız.tecavuzu tabiki desteklemiyorum ama tecavuzu tetikleyen olaylar da belli sende önlemini alıcaksın kimsenin olmadığı saatlerde dısarıda bulunmayacaksın kışkırtıcı şekilde giyinmeyeceksin sonuçta yaratılıştan gelen bi nefis var bazı kızlara ben bile bakıyorum erkekleri düşünemiyorum ki sen niye giyiyosun dikkat çekmek için giyiyosun.ayrıca bu kızın götürüldüğü anların kamera kayıtlarıda var bi insan ancak bu kadar sakin olabilir hay8r yani adama sataşmiyo bile yaninda kuzu kuzu gidiyo.sen eşeğini sağlam kazığa bağla gerisini allaha bırak bak laf yapabiliyo mu millet.özgecana niye kimse kulp bulamadı normal bi saatte normal bi kıyafetle evinin yolunu tuttu ve tecavuze direndi normal bi olaya gidiyo gibi sakin davranmadı diyeceğim o ki elinden geleni yap sen eğer yine de olursa o zaman sana takacak kulp bulamazlar.yayınlanırsa sevinirim sonuçta diğer türlü düşünenlerin fikri yayınladı bu da benim gibi düşünen arkadaşların fikri

Yorumlar

kayipgalaksi
tumblrda gördüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum. bakalım buna yorumun ne olacak. yine aynı şeyleri söyleyebilecek misin? "bir kedi. 1-2 yaşlarında. gece sokakta gezerken tecavüze uğradı.
gecenin o saatinde sokakta ne işi vardı? ama bir saniye. bu kedi erkek bir kedi. o zaman “kız başına sokakta ne işi vardı?” diyemeyiz değil mi? o halde şöyle soralım; “bu kediye kim, neden nasıl tecavüz etti?“ anüs bölgesindeki açıklık yüzünden ameliyata alındı kedi. İstanbul'un en nezih semtlerinden birinde oldu bu olay. belki bağdat caddesi gibi "marka değeri olan” bir cadde değildi ama ‘nezih'ti işte. İnsanlar bir nebze olsun güvende hissederdi kendini. İnsanların güvende hissetmesi hayvanların da güvende olduğu anlamına gelir mi? hadi. şimdi de yapsanıza “gecenin o saatinde sokakta işi ne?” savunusunu. desenize “o kıyafeti giymeseydi tecavüze uğramazdı. tahrik etmiş resmen.” diye. hadi, yazsanıza “ateşlidir, o da istemiştir, istemese karşı koyardı.” cümlelerini.
n'oldu? olmuyor değil mi? sokaklarda yaşayan bir “kedi” tecavüze uğradığında söyleyemiyorsunuz bunları. peki, bunun cevabını verin o halde; küçücük erkek bir kediye bunları yapan bir kadına neler yapmaz?"