database
bu aralar yakın arkadaşlarım daha doğrusu üniversiteden önceki en sevdiğim dostlarımın hepsinin yeni stilimle ilgili nedenini bilmediğim bir problemleri var. 6 küsür aydır saç uzatıyorum ve hani artık baya çeneme kadar geliyor. (lakin tamamını değil yanları kestiriyorum yaklaşık 3,4 numara civarı). neyse konunun özüne geleyim ; sözüne değer verdiğim kız arkadaşlarımın hepsi olmamış diyorken erkekler bu ne olum '' bursalımısın ? , kanka bunun sonu süleymanın haremi , antalyada adamdın samsunda madam olmuşsun , sen kesin ördürüyorsunda '' gibi lanet yakıştırmalardan sonra kanka stil on numara olmuş ha beğendim yani yakışmış sakallar falan tepkilerini veriyorlar. değerli dedikodu ailesinden yorum bekliyorum bu uzun saç muhabbetine ; bir yorumlayın bakalım...

ayriyetten ; bursalı olan arkadaşlar alınabilir kusura bakmasınlar '' kalıplaşmış bir terim '' haline gelmiş o yüzden kullandım.

Yorumlar

Gerekovic
3-4 numarayı pek bilmem de önemli olan senin kendine yakıştırman değil mi? yani sana göre olmuşsa, diğerlerinin ne dediğini pek önemsememelisin bence.