database
bu aralar yakın arkadaşlarım daha doğrusu üniversiteden önceki en sevdiğim dostlarımın hepsinin yeni stilimle ilgili nedenini bilmediğim bir problemleri var. 6 küsür aydır saç uzatıyorum ve hani artık baya çeneme kadar geliyor. (lakin tamamını değil yanları kestiriyorum yaklaşık 3,4 numara civarı). neyse konunun özüne geleyim ; sözüne değer verdiğim kız arkadaşlarımın hepsi olmamış diyorken erkekler bu ne olum '' bursalımısın ? , kanka bunun sonu süleymanın haremi , antalyada adamdın samsunda madam olmuşsun , sen kesin ördürüyorsunda '' gibi lanet yakıştırmalardan sonra kanka stil on numara olmuş ha beğendim yani yakışmış sakallar falan tepkilerini veriyorlar. değerli dedikodu ailesinden yorum bekliyorum bu uzun saç muhabbetine ; bir yorumlayın bakalım...

ayriyetten ; bursalı olan arkadaşlar alınabilir kusura bakmasınlar '' kalıplaşmış bir terim '' haline gelmiş o yüzden kullandım.

Yorumlar

Saçın Bozulmuyor Mu?
sac en hassas olduğum yanımdır.. ailem dahi dokunamaz o derece bi delilik var ben de :)) ve sacim en azindan bi 3 4 yildir ayni still.. bak cogu kez begenirler ama artik sıkıldıklarini baska mmodel yapmam gerektigini soyluyolar aldiris ediyo muyum hayir.. çünkü sac benim tarz benim yakistigini düşünüyorum disarinin ne dediği hic umrumda değil :)) mutluysan bozmalarina izin verme hayat guzel tarzin da sana ozel olsun ;)