kebelek
ben anlamadım bu işten bir şey arkadaş ya !! hocanın büte boşuna gelmeyin dediği bu muydu? İnsafsız mısınız ya ?? daha salı günü olduk sınavı sen ne ara okudun o kadar kağıdı hadi okudun diyelim ( okuduklarına gerçekten inanmıyorum ) benim o yaptığım emin olduğum sorular nerde ?? 7 soruluk klâsik sınavdan nasıl 10 aldım ben ??? ben salak fln değilim arkadaşlar 10 nedir ya 10 koca bir 10 hoca bey umarım çocuğun torunun vardır. daha da bişe demem ben ya !! hee allah razı olsun kafadan bi 10 verdin. keşke okusaydın kağıdımı doğru düzgün de geçeydim be

Yorumlar

ryuci
3 sayfalık kağıdıma finalde de bütte de 04 verdi. sırf bu ders için çarşambadan salıya kadar bekledim. acını anlayabiliyorum..
kebelek
odun şuan memleketimdeyim eğer burdan yapabilecek bir şeyim varsa onu söyle o zaman bana. ayrıca benim bildiğim bir şey varsa o da eden bulur lafıdır.
anonim
muhtemelen aynı dersten muzdaripiz ben dersi alttan alıyorum zaten alttan almamın sebebi de aslında şu an dersini aldığım malum hoca da neyse o konular uzun mesele girmeyeyim bütten biraz olsun yaptığımı bilsem itiraz edicektim çünkü hocanın finalde verdiği notlar bile şaibeliydi tabi bilmiyorum bu olayı bütün hocalar mı yapıyor ama en azından benim seçtiğim hocada öyleydi ama büte yapamadım şimdi itiraz etsem uğraştığıma değmez eğer yaptığını düşünüyorsan kesinlikle ne yap et itiraz et,gerekirse şikayette bulun itiraz etmedikçe iyice kafalarına göre hareket ediyorlar bunlar yüzünden okulun bile uzar.hatta büte boşuna gelmeyin demesi bile tam bir adilik örneği nedir yani eğer benim büt hakkım varsa gelirim sen de sorularını sorarsın cevaplarım okursun geçer not alırsam geçerim bir kere böyle bir tehditte bulunması bile tam manasıyla saçmalık,ahlaksızlık.
database
ooo İlker bey kokusu alıyorum bu yazıda :d
kebelek
helal olsun database 😄