asosyalci
arkadaşlar çok moralim bozuk ama ben nedenini bilmiyorum. çok garip bir durum değil mi sizce de ? sanki yaşamımdan bir şeyleri unutmak ister gibiyim ve anlamsızca gerçekleşmeyecek hayaller kuruyor , yaşamak istediğim hayatı rüyalarımda görüyorum.sanırım bu gelecekte ki hayatıma dair hedeflerimden kaynaklanıyor ya da delirdim farkında değilim.

Yorumlar

misty
bugün şu yazının kardeşi olabilecek bir yazı yazacak idim ama sonra ne olduysa olmadı.allah aşkına ne bu hissiyat hakikaten?İnsanın sinirini de bozuyor.
Gerekovic
delirdigini sanmam. bilincaltinda ne var ise onlari görürsün rüyanda. sen o kadar gelecekte yapacaklarina odaklanmissindir ki, surekli düşünürsün falan, onlar senin ruyalarina girer. bazen farkinda olmadigin korkularin da girebiliyor ruyana. bazi gordugun ama hatirlayamadigin ruyalarin ruh halinde etkisi de olabiliyor. belki de ondan bozuktur moralin. ya da senin bile hala kendine soyleyemedigin canini sikan bazi dusuncelerin vardir.
asosyalci
ben anladım derdi mi ; ruhum bedenime sığmıyor artık
Gerekovic
ruhun bedenine neden sigmiyor?
asosyalci
canın bazen bir şeye sıkılıyor sebebini de bildiğin halde bilmemezlikten geliyorsun , bunalıyorsun,üzülüyorsun.böyle bir durumda yalnız kalıp kendinle tartışmaya başlıyorsun.ruhun ve bedenin tartışması bu .İşte o an o ruh o bedene sığmamaya başlıyor ve yaşlanıyorsun.
yook
bende aynı durumdayım. o nedenini bilmiyorum demen var ya o bence içinde kafanda herşeyin karmakarışık olmasından kaynaklı bence sebebi seçemiyosun cok sebep var.. bende bazen sabah uyanınca keşke rüyam bitmeseydi diyorum . bence hayallerimiz gerçekleşmeyecek hayaller demeyelim ya belki birebir aynısı olmazsa yakını en ütopik hayalleri kurarak mutlu olmakta özgürüz en azından.
Gerekovic
peki canini sikan seyi bulup halledebildin mi?
asosyalci
meseleler ve çözümler... hayatımızın kalitesini bunlar belirliyor.sorunlarına ne kadar çok çözüm bulursan o kadar iyi yaşıyorsun , bu yadsınamaz bir gerçek.İşte ben de tam bu noktada kendimde şunu görüyorum : evet sorunları mı biliyorum ancak bazılarının çözümünü bilmiyorum.İşte o bazıları dediğim sorunları unutmaya çalışıyor, sanki onları bulamamış, ararmışcasına kendimle alay ediyorum.
Gerekovic
yapma işte. tamam ben de senin yaptigini yapiyordum ama daha kötü oluyor. bir yerde patlak veriyorlar. sorunlarini unutmaya çalışma. çözümlerini bulamasan bile unutma. onlarla barış. bunu ben tam olarak beceremedim ama sen bir dene.