anonim
defolun gidin bi hayatimdan beee!!şu memlekete geldiğimde bi huzur verin..neymiş birisinin evine gitmiyormusum birisine ablamin dugununde hoş geldin dememisim neymiş gelmezmis düğünum olursa aman ne olur gel diş kapinin diş mandali.sizin gibiler mutlulugumuza destek degil köstek olmaya geliyor zaten.sonra bu kiz bizi niye sevmiyor.ulan akraba bozuntusu annem öldüğünde annemin tabutu başinda biz ağlarken siz diğer oda da annemin cenazesine gelen esarplari havlulari paylasiyordunuz.daha sonra babami annemin olumunden 50 gun sonra evlendirdiniz.bir gün olsun başimizi oksayip bi ihtiyacin var mi diye sormak yerine giden anne sevgisini bi nebze olsun göstermek yerine üvey anneniz nasil iyi mi diye sordunuz.tabi size de dedikodu malzemesi lazim.. ne ekdiyseniz onu biçiyorsunuz.akraba kiligina bürünmuş akbabalar..ben bunlari ve daha bir çok şeyi unutamiyorum ama babam bütün bunlari unutabiliyor ve onlari adam yerine koyup akraba önemli kizim şöle yap böle yap diyor karsi çikinca da...hayatimi yazsam roman olur diyorlar ya ha işte bu hayattan en az uç beş roman çikar. amannn öyle işte hayat herkese adil davranmiyor. bu yazdiklarimi karsilarina geçip taakk taaak demek istiyorum.ama biliyorum saygisiz burnu hava da olcam yine kotu biz olcaz.allah biliyor ya her şeyi tek tesellim o.

Yorumlar

foreveralone
eğer yalnızlık fobin yoksa umursamaz biriysen yap seni anlıyorum abimi kandırıp 30000tl sokanida biliyorum arkadan demediği kalmayanda ben susturdum o kendince beklentileri yok hoşgeldin bile demiyorum bazısı beni daha uzun saçlı sanıyor 1.5 sene oldu kestireli yolda görünce kendince görmezden gelirsen tabi kestirip kestirmedigimi anlamazsin godoş. öneriyorum yap.
anonim
yapmacik davranmadigim için bu sorunlari yasiyorum...yanlizlik fobim de yok çok şükür kardeşlerim var benim tüm aileye bedel.gerisi de boş zaten