database
oo dedikodu nasılsınız , bugün çok enerjiğim. fikirlerinize sunmak istediğim bir konu var bugün canım sıkıldı piazzada şu geym of bizans filmine gittim. kadroda ki kızların çok güzel başroldeki tolgahan sayışman ile memati abimiz olması ve absürt küfürlü şakalar harici tamamen boş bir film olmuş lakin size bir konuyu belirtmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. eskiden bu türkiyede ki televizyonculuk işlerinde nurgül yeşilçay gamze özçelik vs.vs kadınların yönetmenleriyle güzel şeyler yaşadıklarını sonra önlerinin açıldığını düşünürdüm bugün izlediğim filmden sonra farkettim ki bizim ülkede de amerikan havalara iyice bulanmış durumdayız. eskiden filmlerde bu denli çıplaklık yoktu diye düşünüyorum filmin %60 gögüs dekoltesinden oluşuyordu resmen. bu dizi filmlerde eskisinden daha net ve abartı cinsellik muhabbetine ne gözle bakıyorsunuz özellikle bizim ülkenin genç kızları görünüşte '' ıyyy '' derken böyle şeylere bu denli genç neden amerikan bağımlısı soruyorum. mr.robot dizisine takmış durumdayım bu arada lanet amerika lanet kapitalizm.

Yorumlar

database
@tabuttarovasata1 dört gündür evde yatıyordum ve mr.robot ile birlikte skins izliyip duruyordum dedim böyle olmaz bi dışarıya çıkayım sinemada gösterimde olan diriliş'i netten delibal kardeşim benim dedemin fişi filmlerini da sinemada izlemiştim geriye İftarlık gazoz , herşey aşktan ve bu geym of bizans kalıyordu. İmbd'de ve cinemax.'da okuduğum yorumlardan herşey aşktan'ı kafadan eledim iftarlık gazoz da dram kalıyordu o yüzden bizans'ı izledim ; onca film arasından dediğin 3 filmdi yani :)
ek olarak @foreveralone kardeşim filmi izlerken gülmedim demedim ama espirilerin nerdeyse tamamı küfür ve bel altıydı ( bundan şikayetçi de olmadım ) sadece daha önce izlediğim türk sinema filmlerinde bu denli çıplaklık görmedim onu bildirdim. son olarak @snorlax yeşilçam'daki nü filmleri falan da işin içine katarsak tabii ki bizde de çok ama onların sinema'da değil özel dvd'lerde halkın kendi çabalarıyla arayıp bulduğu şeylerdi şimdi bunu sinema filmi olarak sunmaları garibime geldi teşekkür ediyorum fikirler için