anonim
gecen sene bana yazan bi cocuk vardı. once faceden falan ekledi derken numaramı bulmus bi sekilde arkadas ayagina yazmaya basladi. ben de sirf incitmemek icin guzel bi dille erkek arkadasim oldugunu ifade ettim. ve daha sonra hic gorusmedik. bi kac kere okulda karsilastik. incinmesin diye faceten silmemistim. olurda ilerde beraber internlük yaparsak diye. her neyse arkadas dun sevgili yapmis bugun beni her yerden silmis. tamam 14 subatta sap gezmemek icin sevgili yaptin anladik ama neden saniyesine silmissin beni. amacini merak ettim. insan keske ondan once davransaymisim diye hissetmiyor mu dostlar siz soyleyin boyle aptal bi his :)

Yorumlar

tweety
hiç öyle dusunme bence. senin en azından vicdanin rahat. düşünerek hareket etmişsin. onun silmesi de kendi tercihi. ben böyle dusunuyorum.
alexithymic
bence onun silmesine kafayı takman değil sevinmen gerek sonuçta sen onu kırılmasın diye silmedim demişsin bu da silmek istediğini gösterir. bunu karşındakinin yapmasıyla üstünden bi yük kalkmış olması gerekmez miydi?
anonim
haklısınız genelde cinsiyet faketmez hep incitmeyim üzmeyim dedigim insanlardan darbe aldıgim icin fazla icerledim herhalde