free
sarıların sülo vs içimizdeki etopyalı (diyalogla ilgili yorumlarınızı bekliyorum)

içimizdeki etiyopyalı : 1 saat geç gidiceğim işe bilgin olsun

sarıların sülo : bu geç gelmeler artık fazla oldu. cevap vermedikçe hırslanıyor sarıların sülo :=)))

sarıların sülo: gerekçesiz geç gelmelerin evrakını düzenliyoruz bilginiz olsun x mühendisi

içimizdeki etiyopyalı: geç çıkmaların evrakınıda düzenleyiniz, haftada üç gün 2-3 saat mesai yapıyoruz karşılığını almıyoruz

sarıların sülo : kalma git o zaman paşam, izin istemen gerekirken emri vaki yapıyorsun. neyse evrak konuşur..

içimizdeki etiyopyalı: karşı evrakıda gönderirim ve bu lafına istinaden artık 1 dakıka bile kalmayacağım mesaiye

sarıların sülo : ayıp o gün sana sarıldımya. iyikide yapmışım paşam. umarım yaşın ilerlemeden anlarsın.. bu arada yaş farkları 3 :)))

içimizdeki etiyopyalı: sen boş işlerle uğraşmaya devam et.. he bu arada hali hazırda bekle 1 dakika daha geç geleceğim :))

sarıların sülo : edepsizlik yapma çocuk

Yorumlar

Gerekovic
"cevap vermedikçe hırslanıyor sarıların sülo." derken? yani kızıyor mu? çünkü anladığım kadarıyla patron o. peki kızdığını söylemek yerine neden hırslandığını söylüyor?
sarıların sülo başta haklıyken, üslubunu bir parça bozdğu için haksız durumuna doğru gidiyor. başlangıçta "bilgin olsun" demek yerine izin alması gerekirdi içimizdeki etiyoplanın. tabi bu diyalog aslında normal bir işçi ve işveren arasında geçen diyaloglara benziyor. işveren her zaman işçiyi kullanır. vicdanlı olanları mesaisinin karşılığını verir, olmayanları ise, "beğenmiyorsan kapı orada." der görüldüğü gibi diyaloğunda da. aralarındaki bağı anlayamadım sarı sülo ile içimizdeki etiyopyalının. yani ne bunlar? usta çırak mı? işçi işveren mi? arada bağ kuramadım şu değişimin olduğu yerde..