mysterybellodonam
çok sevdiğim aşık olduğum insandan ayrılmak zorunda kaldım.İnsan sevdiği için değişmeli ama değişmedi dengesiz davranışlarını kabullenemeyecegim hareketlerini sursurdu bendede artık kaybetme korkusu kalmayinca ayrıldım. çok yalnız hissediyorum kendimi her kiz her şarkı her söz o oldu. boşluktan nasıl kurtulacam bilemiyorum. şuan gelsin asla istemem ama onu sonsuza kadar unutmak istiyorum. anlatamıyorum derdimi kimseye. siz siz olun acıma duygusunu sevginize askiniza karıştırmayın sonra benim gibi tedaviyi can yücel'in bağlanmayacaksin şiirinde ararsiniz...

Yorumlar

free
unutamayacaksin sadece yokluğuna alışacaksın..
Gerekovic
unutmak diye bir sey yok. alismak var free'nin dedigi gibi. istedigin kadar unutmayi iste. unutmazsin. sadece geri tarafa atar, düşünecek baska seyler bulacaksın. o yuzden unutmayi istemek yerine acini rahatca cek. daha sonra ise yasamana bak
nazif
dostum aynı acıyı bende yaşıyorum 1 yıl oldu yıl dönümünde ayrıldı..ve istemeyen oydu ben ne kadar değişi cem senin dediğin gibi biri olucam dediysem de olmadı kafasına koymuş gitmeyi ve gitti.
15 gündür her gece içiyorum unutmaya çalışıyorum ama baktigim heryerde onu görüyorum her yüz ona benziyor gozumu gözümükapatmaya korkar oldum hep karşımda ama acıyla yaşıyor insan..bırak acını yasa elbet buda geçer..
anonim
arkadaşlar nedeseniz boş tek çare boş zamnlarinizi dolu geçirin çünkü nekadr bos zamaniniz varsa hep aklinizda o olacak ama bişeylerle meşgulken akliniza gelmiyor size tek tavsiyem hic kimse içinn caninizi yakmaya değmez eger değecek olsaydi sizi bu hale getirirmiydi bence kendinize yeni bir sayfa açın.
mrsengineer
yahu sen zaten seviyosan değiştirmeye neden çalışasın ? onu o şekilde sevmissindir gerçekten sevdiysen . saçını gözünü sevdiysen o başka . o da gerçek sevgi değil . hadi değişti . senin istedigin oldu tamda . ne kaldı sevecek ? ne farkın kaldı ötekileşenlerden ?