sifresizdavinci
öncelikle hepinize iyi akşamlar diyerek başlamak istiyorum, nick felan yeni gelebilir öyle de. ama kendim yeni değilim, sadece tek bir şey için bu yola başvurdum bu da @poseydon . olay gayet açık aslında, sadece onu tanımak istiyorum, lütfen her şeyi aşk yahut sevgili manasına çekmeyin tek ricam bu. o adam'ın çatı katı beni bu hisse sürüklüyor, onun dünyasını görmek istiyorum, onun dokunduğu kitapları koklamak istiyorum, anlatacaklarını pür dikkatle ağzım açık dinlemek istiyorum. dün akşam ki paylaşımı sitede ki problem dolayısıyla silindi, oysa ki zaten artık ara ara yazmaya başlamıştı. onu merak ediyorum, buralarda olmayışı canımı hem sıkıyor hem rahatlatıyor. sıkıyor çünkü onu merak ediyorum, rahatlatıyor çünkü insanlar onun iç dünyasını okuyup yorum yapamıyor :)
tuhaf bi kriz var içimde, bunu çözmem için o adam'la mum ışıklarının dansları eşliğinde kitap okumam lazım. bana poseydon'u bulun artık, tramvaya binen herkese acaba bu poseydon mu diye bakmaktan, her gittiğimiz yerde buraya gelmiş midir diye sorgulamaktan, sahilde yürürken acaba şu mu demekten soldu ciğerlerim. bana bulun o adam'ı! lütfen.

Yorumlar

Gerekovic
odin sen gelip kovmadan gitmem ben bilmiyor musun abi :d çok sağ ol davinci. ama odin kovdu gibi oldu. zaten gitmem lazım. siz rahat rahat konuşun :d