yellowblueangel
herkese iyi geceler.
sizlere bir sorum olacak.düşününki aileniz çok zor durumda.ama sizin elinizden gelen hiç birşey yok.çok üzülüyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz.fakat kendinizi okadar hırpalıyorsunuzki içiniz yanıyor adeta.bu durumda kendinize ne söylerdiniz?

Yorumlar

free
kesinlikle bunu aile bireylerine belli etmemen lazım... ve onlar için dimdik ayakta dururken sanada bu konuda destek verecek bir arkadaş dost sevgili olmalı tek başına üstesinden gelip kendini yıpratma derim ben!!
artemis
"ailem benim geleceğimi görmek beni okutmak için elinden geleni yapıyor.şuan onlara faydam olmasa da okuyarak en iyi desteği sağlayabilirim "derdim
Gerekovic
"şu anda ne annemin ne babamın ne teyzemin ne de kardeşlerimin rahat etmesi için bir şey yapabiliyorum. elimden bir şey gelmiyor. kardeşlerimin de yararlanması gereken fırsatlar olmalı. ama olamıyor. ben bu okulu tam zamanında bitirir ve işimi elime alırsam, hepsi için bir şey yapabilirim. ama şu an onların dertlerine bir de kendimi ekleyemem. benimle ilgili yeterince sıkıntıları var zaten. ben bir şey belli etmeden, başarmalıyım. başarıp onlara yardım eli uzatmalıyım." diyorum kendime. yoksa onlar da acı çekecek. ne gerek var buna? en azından benimle ilgili kafaları rahat olsun.
matricariachamomilla
"o kadar zorluğun içinde birinin herkese iyi gelmesi gerek. o yüzden hep gülümseyeceğim"
yellowblueangel
garip birsey ama,okurken duygusallastim.
gercekten dost gibi geldiniz,tesekkur ederim hepinizee 😌