anonim
burayi gercekten guzel seyler yaziliyo diye takip ediyordum lakin artik millet kendinin ailesinin en yakin arkadasinin sevgilisinin bile dedikodusunu yapar olmus arkadaslar kendinize gelin yahu hayatinizla mutlu olmaya calisin . gercekten sevin ve karsilik beklemeyin . karamsarsiniz bakiyorumda hep.kiminizde manyak tam ,hizli yasiyosunuz hayati bununla ilgili guzelde bir soz var ustelik lakin suan soylemeyecegim. kalbiniz temiz olsun gerisi hallolur elbet. ha birde burada nickiyle hergün süslü sözler söyleyip rolünüzü büyütmeyin farkli olma cabasina girmeyin hepiniz ögrencisiniz sonucta ve sizden 10bin tane var bu sehirde .bu yuzden anonim yaziyorum. kiminiz kizacaktir belki ama kücücük sorunlarinizi sanki kiyamet kopmus gibi anlatiyosunuz insanlar neler yasiyo farkinda bile degilsiniz tek derdiniz kendiniz olmus..

Yorumlar

artemis
bak kardeşim "İnsanlar neler yaşıyor" lafından nefret ediyorum.bu benim derdim bana ağır geliyor başkasına hafif gelebilir belki daha da ağır gelebilir.sen de rol yapmayın kendiniz olun diyip anonimden yazıyorsun çelişkiye bakar mısın.bir şeyi iddia ediyorsan bunu tam anlamıyla sen de uygulamalısın.aksi halde kimsenin acılarına laf edemezsin.sana bu hakkı da kimse vermez.ben de anonimden yazmıyorum artemisim şuan.
matricariachamomilla
bildiğim kadarı ile site de eğlenmek ön planda belki de böyle yapanların da eğlence şekli budur. nasıldı karamsar olmayalım sevgi bekleyelim 😊
anonim
artemis hanim 1.si ben sizin kardesiniz degilim. gorusunuze saygi duymakla beraber dediklerimi tam olarak anlamadiginizi dusunuyorum ve rol yapmayin kendiniz olun demiyorum tabikide kimse burada rol yapmiyor, rolunuzu buyutmeyin diyorum tipki suan sizin yaptiginiz gibi yazdiklariniza baktim siz benim o elestirdiklerimdensiniz ve bu zorunuza gitmis anlasilan anlamadan yaziyorsunuz tabiki hepmizin kendine gore bazi dertleri var benim demek istedigim herkes mutsuz bardagin bos tarafina bakiyor kucuk seylerlede mutlu olabilmeliyiz.anlayana..
artemis
kardeşim zaten olma kafanı duvara vururum senin :d bak güzelim bak güzel arkadaşım.bak birtanem.burda diyorsun ki öğrencisin ne bu farklı olma çabası.öğrencilikle ne ilgisi var len bunun söyle bana ? küçücük sorunu kiyamet kopmuş gibi anlatıyorsun diyorsun.ben karanlıktan korkuyorum ve asla uyuyamıyorum bu sana basit gelecek ama bana neden diye sormak yerine sen bunu yargılayacaksın şuan yaptığın gibi.ama derinlerde ne olduğunu bilmiyorsun öyle kendi kendine basit sorun diyip geçiyorsun.İnsanların acıları olabilir ama bunu söylemen saçma.gocunduğum bir şey yok.yazdıklarıma baktın da ne anladın.kusura bakma da bir sey anlamamişsin.ben terkedilirken de sevdigim adama sarıldım diye bununla şükür ettim.bu mudur bardağın boş tarafı ? ve sen neyi eleştirdin de bende aynısını gördün.
artemis
ha ek olarak diyeceğim bir de şu var.diyorsun ki kimsenin derdine laf etmedim bardağın boş tarafından bakıyorlar.dolu tarafından bakmalarını söyledim diyorsun.o zaman bunu yazacaksın o yazıda.sen tamamen bundan farklı bir sey yaziyorsun.kücücük sorunları büyütüyorsunuz kıyamet kopmuş gibi diyorsun.yani birinde iyimser olun diyorsun digerinde abarttığımızı soyluyorsun.neyse tamam bence sen haklisin konu kapansin ayyy
free
@anonim_bay >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>exİt
anonim
sevgili artemis hanim kafami koparmaniza gerek yok bende kendi goruslerimi soyledim ustelikte birkere siz defalarca yazmissiniz ve ben birkere yazinca neden bu tepki geldi anlamis degilim daha anlayisli olabilirsiniz bence ayni taraftayiz yazdiklarinizada daha fazla zaman ayirdim 1 hayran kazandiniz takipteyim tebrikler.. siz sevdiginize yine son bir kezde olsa sarilmissiniz ben ancak onu uzaktan izlemekle yetindim ve hayatindaki kisiyle mutlu diye bende onun icin mutlu oldum ayrica karanliktan tek siz korkmuyorsunuz benide yazin oraya neyse bu kadar soyleyeceklerim saygilar
artemis
bak anonim bu karanlıktan korkmayı anlatsam basit diyeceksin ama derinlerdekini bilmiyorsun.buna hani büyütüyorsunuz demene kızdım sadece.yazdıklarımı okuduğunu düşünmüyorum eğer okusan bardağın boş tarafından bakmadığımı ve senin eleştirdiğin kısma girmediğimi anlaman gerekir ama bana eleştirdiklerim sende de var diyorsun ama yok kanka cidden yok :d neyse teşekkür ederim okuyup vakit ayırdığın için :)