Saçın Bozulmuyor Mu?
İstemsiz bir sakinlik var üzerimde... nedense yalnız kalmaya ihtiyacım var, kendimle konusmaya ihtiyacım var... sahilin bir ucundan bir ucuna yürümek istiyorum, denizle konusmak istiyorum... yoruldum sanırım, duygusal yönden yoruldum galiba... ya da bilmiyorum ya hayat güzel, bi şekilde duygusal çöküş yaşasam da elbet düzelirim değil mi... düzelirim evet :) en azından buraya yazarken bile bi rahatlama geldi şuan, bugün sakin ve güzel gün diliyorum hepinize... "dertleşin, kensinizle de olsa..."

Yorumlar

anonim
eger benim gibi bir yillik ilişkin ihanet yüzünden bitmişse ve hoslandiğin kiside karsilik bulamiyorsan ve de en önemlisi en ihtiyaç duyduğun anda ailen uzaktaysa,kalabaliklarda en eglenceli en mutlu senmissin gibiyse ama eve gidince rahat rahat uykuya dalamiyorsan hala dogru yerde hiç bulunmamışsın demektir.
Saçın Bozulmuyor Mu?
aynen dediklerin geçerli, hatta çok iyi anlattin diyebilirim.. ama şu var ki mutlu edilmedigimin farkindayim.. ben mutlu ediyorum, daha doğrusu en azindan keyif yerine getirebiliyorum ancak farkindayim ki bana benim verdigim degerleri yansitacak bir kişi bile yok... bu bana dokunmuyo hayat güzel ben kendimi de mutlu ediyorum ve enerjimi disari yansitiyorum insanlari seviyorum... karsilik beklemiyorum kimseden... kimse de bana acikcasi pozitif bi enerji vermiyo daha dogrusu yapmacik geliyo, yine de seviyorum ve mutlu olmalari için ben fedakarlik yaparim ne var ki :d benn yüzsüz olurum, ben kaba olurum, ben pot kirmis olurum, ben sacmalarim, ki bunlari da yaparim neden mi doğal olduğum için içim disim bir olduğu için kendim olduğum için... gercekten seviliyo muyum bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.. ben mutlu edebiliyosam sıkıntı yok.. doğru yerde olmama da gerek yok sanirim olsam da bana ben gibi biri çok zor yani... :) sebepsiz mutluluklar olsun, yüzün sebepsizce gülsün, kalbin guzellikle dolsun... ✌😇