anonim
egitim fakultesinde sozde bilgisayar ogretmeni okuyan arkadaslarim :) ciltden sizi teprik ediyorum oyle bir teklonoli kullaniyorsunuzki sosyal medyada eklemedigiz mesaj atmadiginiz kalmadi.merak ediyorum sizi ozel olarakmi yetistiriyorlar :)

Yorumlar

Gerekovic
şimdi yanlış anlama ama müdavimlerimize sormam lazım. tercümesini isterseniz her zaman yapabilirim. ya da zoraki buraya bir el atmalı...
artemis
ben de ciltden saka yaptığını ya da telefonun otomatik olarak düzelttiğini düşünüyorum ajsnks of ne kadar çok imla hatası var gözlerim yoruldu
zorakimuhendis
neresini düzeltsem bilemedim.abla sen neyle yazdın bunu yaa.gece gece delirteceksiniz beni
Gerekovic
evet tercüme edeceğim, hiç kusuruma bakma anonimbayan.. "eğitim fakültesinde sözde bilgisayar öğretmenliği okuyan arkadaşlarım :) cidden sizi tebrik ediyorum. öyle bir teknoloji kullanıyorsunuz ki sosyal medyada eklemediğiniz, mesaj atmadığınız kalmadı. merak ediyorum, sizi özel olarak mı yetiştiriyorlar?"
zorakimuhendis
tercüme:
eğitim fakültesinde sözde bilgisayar öğretmenliği okuyan arkadaşlarım:) cidden sizi tebrik ediyorum.öyle bir teknoloji kullanıyorsunuz ki sosyal medyada eklemediğiniz ,mesaj atmadığınız kalmadı.merak ediyorum sizi özel olarak mı yetiştiriyorlar.
hadi yine iyisinisiniz kurtardım sizi dertten
zorakimuhendis
iyi edersin bu halkım ve benim için utanç verici
Police in Wonderland
bu mesaj ibret alınsın diye onaylandı!
foreveralone
cahille söhpet olmaz huhatam olmayın.
anonim
evet özel olarak yetiştiriyorlar :)
anonim
bunu buraya yazarak neyi amaçladığı merak ediyorum. bilgisayar bölümünü kötülemeni ön yargı yaparak diğer kişileri aynı kefeye koymanı şiddetle kınıyorum. bilgisayar bölümünün adını bu denli kötüye çıkarmak hiç hoş değil.
anonim
evet özel olarak yetişiyoruz bu arada akşam işin var mı ?
anonim
bana hic yabanci gelmedin kimyaciiii ☺
anonim
sen bunu yazarken hangi teknolojiyi kullandin merak ettim ? :))
anonim
senin kim olduğunu biliyorum. ve hiç güzel değilsin. bötenin adını kimse karalayamaz. ama buraya yazıp beni bulamazlar sanma kızım . o senin anlamadığın teknoloji seni deşifre eder kızım. hadi sana geçmiş olsun. bakalım resmin tüm omü fakültesinde duyulunca sen ne yapacaksın merak ediyorum. hadi bay buda ibretlik olsun böteye bulaşan yanar kızım... ;) ;)
anonim
böte bölümü olmasa sizin bi taraflarınızı kaldıracak bölüm mü var, bizdeki teknoloji şuan kimse de yok ve sizin gibi kezbanlara karşı ayrı bir ders almak için imza kampanyası başlatmaya karar verdik bu paylaşımdan sonra...
anonim
dua et sadece eklemiş ya hackleseydi ne yapacaktın :)