tilki
az önce tvde zap üstüne zap yaparken jackass büyükbaba filmiyle karşılaştım. defalarca izlesem doymam. aklıma şu acıların dibine vurmuş arkadaşlarım geldi. mutlaka izleyin. kendinizden utanırsınız. adam büyükbaba ve torunuyla o kadar olumsuzluğun içinde eğlencenin dibine vuruyo.

Yorumlar

tilki
hahah başkan efsane o ya. öyle bi malzeme yokk. ama tabi normal tv izleyenler bilmez o sahneyi. market sepetide bomba. ama öyle toruna can kurban. 70inden sonra ikinci bahar yaşatıyo adama 😂
tilki
yalnız ekipte cuk oturmuş başkan. hani dede torun bu kadarmı uyumlu keser rolü. biri 86lık biri 6 yaşında. o uyumu yakalamak büyük başarı.
tilki
aynen başkan. 3 yada 4 filmlik bi seri olması lazım. bi de 2013 teki son filmin(şuan izlediğim) bi kısa bide uzun versiyonu olması gerek. uzun versiyon yanlış hatırlamıyorsam 140 dk felan. çekim sonrası en iyi sahneler kalmış. ama bi yerde film yorumcuları filmin elekten geçirilmesinin bile filmin çekim süreciyle eşdeğer olduğunu söylüyorlardı. komik olmayan tek sahne yok. efsane listesinde ilk 5e oynar. artık bu tatlar zor bulunuyo komedide.
tilki
cüceyi hatırlayamadım başkan. doğrudur. şuan cenaze töreninin anasını ağlatıyolar. 😂😂 seriyi kısa zamamda bi tekrar izlicem. bi de yanlış hatırlamıyosam diziside vardı bunun jackass diye izlemedim çok eski olması lazım. ama anımsıyorum 2000li yıllar gibi sanki. bu ara geleceğe dönüş serisini yutmayı düşünüyorum. o da bi efsanedir bende.
tilki
vay başkan true detective kaçıncı sezon kaçıncı bölüm.