bjkfalan
nasıl bir etki bıraktın sayın esmer kız. ulan hep böyle olmak zorunda mı. bi kere de gidip o an açıl tanış be bjk. en azından cevabını alır hayır derse unutmaya çalışırsın. böyle gözünü kapadığında gözünün önüne gelmez. sürekli düşünmemeye çalışırsın. ne bilim sabah erken kalkacağım en azından uyumaya çalışırsın. of arkadaş. niye cesaret yok bende. niye gidip böyle böyle diyemiyorum. yüzünü gözünü resmen çizdim beynime kazıdım hiç iyi bir şey yapmıyorum ama çok tatlıydın. karşıma çıkana kadar bakmayacam kimseye hatta çıkmasanda bakmıcam etkilenmeyecem de tutcam kendimi eğecem önüme kafamı öyle boş boş yere bakcam çevreme de boş bakcam bundan sonra bitti. sevmekten hoşlanmaktan uzak durcam artık.

Yorumlar

Gerekovic
son cümleyi okuyunca nedense içimden "hı hı tabi" demek geçti. dersem kalbini kırar mıyım bilemiyorum.. ama nedense daha birçok kişiden hoşlanacakmışsın gibi bir his var içimde. bakmayacam, etmeyecem, tutmayacam ile pek olmuyor o işler. bakıyorsun, hoşlanıyorsun. o kızı başkalarında arayacaksın çünkü. daha doğrusu bu o kız mı acaba diye detaylı bir süzeceksin. kafan aşağıdayken nasıl görmeyi planlıyorsun o kızı tekrardan?
bjkfalan
ben yapcam dediğim şeyi yaparım oas, o kızla da nasibimse eğer zaten denk geliriz ben bakmasamda. bunun için illa çevreme sürekli bakmama gerek yok ya da aramama. ve beni tanımadan genelleme tarzı yorum yapmışsın ama yapabilirsin sorun yok. kimse kimseyi bilmez sonuçta.
mariapuder
r11 aşkı mı hayırdır😜
bjkfalan
ben r11 e karşıyım e1 benimkisi maria 😊
ryuci
git açıl bence. sonucu kötü de olsa yapmadığın bir şey için pişman olacağına yapıp pişman olmak çok daha iyidir..
bjkfalan
ryuci açılmasına açılacağım da o günden beri karşılaşamadım karşılaştığım zaman açılmayı düşünüyorum