ryuci
yine terk edildim.. ama cidden erkekleri rol yapma konusundaki ustalıklarından dolayı tebrik ediyorum. cidden sevdiklerine inandırma konusunda ya çok başarılılar ya da ben çok safım.. ya da başka bir şey işte.. zaten bi sene boyunca önceki sevgilimin acısını çekmişim. benim kalbimin paramparça olduğunu biliyosun. eğer bırakıcaksan hiç gelme de dedim. ona rağmen ben diğerleri gibi değilim dedin. sana güvendim bağlandım. alıştım. tam mutlu oldum dedim ayrıldın. daha ne kadar acı çekebilirim ki.. bi sınırı olmas gerekmiyo mu? ben ne zaman mutluyum diyebileceğim? sanırım hiç.. neyse sen de git. sorun değil. cidden alıştım artık..

Yorumlar

free
dengesiz insan çok üzme kendini fazla, çoğu kişi ne aradığını ne istediğini bilmeden bir ilişkiye atliyor... hem kendine hemde karşısındakine zarar verdiğini anlamayacak kadarda bilinç yoksunu oluyor... zararın neresinden donersen kardir mantiginda hareket et. .
imhotep
seneler sonra degişip cekıp gidip seni öylece bırakmasından iyidir. allah karakterine zeval vermesin ryuci. İyi insanı iyi insanlar bir sekılde bulur. takılma cidden.
ryuci
teselliler için teşekkür ederim gerçekten :)
bu da geçer nasıl olsa diyip yoluma gidicem. ömür boyu acı çekecek değilim heralde. bi gün mutlaka benim de mutluyum dediğim günler gelir sanırım..