delidoktoradayi
insan beyni kafasındaki paradokslari düşündükçe o paradokslari güçlendirir.gerçekten gerçek aşkı bulduğuna inanmiyorsan eğer yada aklında birazda olsa şüphe varsa bu konu hakkında o kişiyi düşünmek onu ondan habersiz,aslında sadece kendi kafanda dahada değerli hale getirmekten başka bir işe yaramıyor.yani kendinizle savaş vermeyin be kardeşim hayat o kadar teorik ilerlemiyor.edebiyatta bir yere kadar..!

Yorumlar

Gerekovic
heh işte o evrede kurmayı bırakıp açılmak gerekiyor. yoksa kafandaki şahıs gerçektekine uymuyor hiç ne gerek var böyle atraksiyonlara? :/
foreveralone
olay o kişide değil hissettirdiği duygularda o duyguyu seviyor insan içinin kıpır kıpır olmasını herkes bu yüzden unutmuyor unutmak istemiyor
bjkfalan
kanki insanlar hayatında bir kere aşık olur gerisi sevmektir hoşlanmaktır ıvır zıvırdır. bu sevgi dediğimiz şey ise duyguların patlamasıyla oluşur eğer ki duygular aklını ele geçirirse o zaman zırt pırt onu düşünür onunla ilgili onu gördüğün ilk saniyeleri hafızana kazırsın ve bunlar çok kısa bir sürede olur ondan sonra unutmak istemez istese bile unutamaz hep aklının bir köşesinde kalır. ve yaşanmamışlıklar insanların aklını her zaman daha çok meşgul eder yoksa bilim insanları niye olsun hep yaşanmamışlıkların peşinden gitmeleri boşuna mı?
delidoktoradayi
foreveralone ve bjkfalan şu an edebiyat yapıyorsunuz.şimdi sizlere göre aşk bir çeşit sevmek.duyguyu sevmek=duyguya aşık olmak;kulağına saçma gelmiyor mu? bir de insanlar hayatlarında bir kere aşık olur klisesini kullanmayın ya.o ihtimal düşük ihtimal.çoğu insan aşık olamadan ölüyor.ve bu arada bende o düşük ihtimalin peşinden koşuyorum.ve unutmak tabiride yanlış.insan öğrendiğini değil ezberledigini unutur.yani unutmak diye bir şey zaten yok biz alışmak yada o insanla ilgili beyin nöronlarini daha az kullanmak var.ve bilim insanları çoğu kez buluşlarını bilmeden yapmislardir.aşk ise amacı en başta bilinen bir yoldur.colombdam önce macellan amerikayi kesfetmisken niye colomb ismini biliyoruz biz çünkü colomb kesfinin farkındaydı.sadece yasanmamisliklari tek başına değil yasanmisliklarla bir arada tutmuştu..! @onumarkamsobee oyle evet
Gerekovic
işin içine nöronları soktun deli doktoru... :/ bak şimdi her insan birden fazla kişiye aşık olur. bana göre de aşk basittir. önemli olan sevmektir. sen herkese aşık olabilirsin ama nadir insanları gerçekten sevebilirsin. aşk başlarda oluşan elektriklenme sonucu o kişiden fazlaca hoşlanmandır. ama sevmek o kadar kolay mı? İnsanı tanıyacaksın, huylarını öğreneceksin ki seveceksin. bu yüzden bir kere aşık olup, 100 kere seversin gibi bir düşünceye girmem ben. a unutmak deyince de yok unutmuyorsun. yani bir yerden sonra yaşadıklarınızı hatırlamıyorsun. ama acısı az biraz kalır içinde bir yerlerde.
bjkfalan
aşk sevmek değil sevmek başka bir şey aşk bambaşka bir şey.. ama bak kendin diyorsun colomb bulmadı diye colomb farkında idi diyorsun ben edison diyorum newton diyorum ve şu an ki bilim adamları diyorum hep daha iyisini istiyorlar ve sonuç ne var olan bir şeyi geliştirdikleri sırada başka bir şey buluyorlar ona yoğunlaşıp mantığını anlamaya çalışıyorlar yoksa macellan amerikayı bulduğunda burası illa amerika olacak dememiş colomb amerika demiş amerika olarak yazmış insanlar ezberlemiş halbuki macellan daha önce kimsenin yapmadığı şeyi neden yapmış bana bu lazım yaşanmamış bir şeyi neden yaşamak istemiş? ve hayatında bir kere aşık olur dedim herkes bir kere olur demedim arkadaş..
foreveralone
dostum edebiyat yapmıyorum ve nefret ederim bilimi fazlasıyla takip ediyorum bu konuda ki araştırmalarda aşık olunan kişinin beyinde bıraktığı etki ile uyuşturucu aynı yani o uyusturucuyu eminim o kişilerde istemiyordur ama istekleri tavan yaptığında hallerini biliyorsun ben çok çok önceden yaşadım yıllardır yalnızım zaten kendim açısından demedim. o kişiyi kaybettikleri zaman istekleri tavan yapıyor beraberken zamanında yeteri kadar doz alabildiği için değerinin farkıda değilmiş gibi düşünebiliriz. sen daha iyi bilirsin dopamin etkisi ile kalbinde insanlar o acıyı hissediyor.