anonim
yakışıklı erkekler neden hep kısalar? bunun bir açıklaması olmalı? uzun ve güzel kızlar olarak ayaklanacağız artık. üzgünüm beyler çok üzgünüm.

Yorumlar

anonim
hislerine tercüman olmuşsun resmen
freud
at kafası
bjkfalan
sana tam olarak ne lazım?
sempathicoo
uzun boy "yakısıklı" kavramı icinde yer alır sanıyordum kızlar icin bu yargımı kırdın resmen bu arada boyum 179 :)
unuttumkonuneydi
sana uzunu gelmediyse diğerlerinin suçu ne? fatmagül'ün suçu ne idi knk..
anonim
uzun boylu güzel kızlar derken ben neden sizi göremiyorum? tabi ben 1.90 olunca benim uzun anlayışım biraz değişik oluyor
anonim
az önceki 1.90 yorumu erkek olacaktı ama siz bilirsiniz genede :)
django
önemli olan boyu degil işlevidir ;)
foreveralone
kısa biriyim çoğu zaman kendimle bile dalga geçer yeri gelir esprisini yaparım(1.70) kısa olduğum için değil ama erkek uzun olmalı mantığını çözemedim çözemeyeceğim de. çünkü bu kadar gerizekalıca bişey olamaz.
ikiyeonkala
bunu hep düşündüm, ama her güzelin bi kusuru varmış kızlar ama bu kusur bariz bağırıyor yapacak bişey yok bir kız olarak ben de kısayım boy sorunum yok 😄
anonim
valla ben şimdi 172yim. e ben şimdi napim. expresste ayaktayım bakıyorum çoğundan uzunum. e arada topuklu giyiyoruz haliyle. o zaman 75-80 olunca da dikkat çekiyor bu durum. benim uzun kategorimde 1.85 ve üstü oluyo. bu arada 1.90 anonim bay ben de sizi görmedim ne yazıkki.
anonim
@foreveralone erkek uzun olsun mantığında değilim ama benden kısa olsun istemem. hem erkekler bunu genelde komplex yaparlar. bir de zayıfsa vay haline. kıskançlığın dibi görünür.
anonim
erkekler olarak bizde hem uzun hem guzel kizlar nerede diyoruz ?
foreveralone
ben komplex yapmıyorum bana gelecek olan bi kadın boyum için değil tanıyınca anlayacaktır zaten ne için geleceğini. benim demek istediğim toplumda kalıplaşmış şeylerden kurtulamamanız.