anonim
İletişim fakültesindeki marjinal olmaya çalışan saçma çift sevmiyoruz beğenmiyoruz anacım. hemen ayrılın bizde daha fazla görmeyelim sizi.

Yorumlar

anonim
haset falan değil. bu bizim fikrimiz kimseyi ilgilendirmez.
anonim
saçma şapkalar takarak saç kestirerek havalı olduklarını sanıyorlar. siz görseniz siz de sevmezsiniz
Gerekovic
o fakültede birçok çift var da onların birbirleriyle olan ilişkilerinden üçüncü kişilere ne gibi bir söz hakkı düşebilir?
anonim
onlar da ayrılmak için senin söylemeni bekliyorlarmış zaten sen dedin ya tamam şimdi hemen ayrılırlar. yeter ki senin göz zevkin bozulmasın... göz zevkine tüküreyim senin, yorum yapmaya bile hakkın yok bide tutmuş buraya yazmışsın. sanane.. ama yinede bi düşün bakalım belki duygularınız karşılıklıdır.
Gerekovic
anonimbayan ben görüyorum o fakülteyi. ve neden benim gözüme batmıyor onların ilişkisi? tahmin ettiğim çiftleri diyorsun anladığım kadarıyla. etliye sütlüye karıştıklarını görmedim. bırakın kendi hallerine. herkesin hayatına kimse karışamaz. zevkler ve renkler tartışılmaz. hasetlikle alakası da vardır ayrıca.
django
yahu millet nelerle ugraşıyor arkadaş ,görün bakın hepsi ders çıkarmamız için varlar bizim için , anonim bayan vb gibi şahısların olması dünya da kafaya takılmayacak ,fazla rahatlıgın batmasından kaynaklı düşünülmeyecek olan son şeyleri bize gösteriyorlar iyi ki varsınız beni sizler yarattınız :)
anonim
İki tane çirkin insan için benim üzerime geliyosunuz. o gördüğünü söyleyen arkadaş iyi baksın derim ben o çifte. kıskançlıkla ilgisi yok kız çirkin erkek çirkin umurumda olmaz.
Gerekovic
insanları görünüşlerine göre yargılıyorsan, acaba sen ne çeşit bir varlıksın? evet onlar için sana laf söylüyoruz. hatta ben söylüyorum direkt. çünkü haksızsın. kusura bakma ama arkalarından laf edebilecek karaktere sahip bir insanın tarafını tutmaktansa giderim senin tabirinle "çirkin" olan ama bence gayette birbirine yakışan çifti tutarım. sana nedir onların tiplerinden? çirkin yaftası yapıştırmak sana ve senin gibilere mi kaldı bu devirde? sana neler deniyor acaba? herkes kendisi nasılsa, karşısındakileri de öyle görürmüş. eğer bu hasetlik, gıpta etmek değilse, sen daha bu iki kelimenin anlamlarını bilmiyorsundur. İyi insanların arkasından ya da nasıl desem insanların arkasından bu şekilde konuşmanın bana göre tek sebebi vardır. o da hasetliktir. bu kadar insan bunu haset olarak görürken, sen kalkmış daha ne diyorsun? hadi ben yanılıyorum diyelim, burada sana zıt yazan onca kişi de mi yanılıyor ?
matricariachamomilla
@anonim sen tuvalete giderken bize soruyor musun :)
anonim
güzellik gören gözdedir, nasıl bakarsan öyle görürsün. güzellik ve çirkinlik senin zevkinle sınırlı kalmıyor malesef. burdaki konuşma tarzına bakmadan çirkinlikten bahsediyorsun. onların dış görünüşünü eleştirmek sana mı kaldı. senin gibilerin aynaya bakmaya nasıl yüzü var anlayamıyorum. cidden mideniz bulanmıyor mu kendinizi gördükçe?
django
arkadaşlar anonim bayanın silahsız oldugunu görüyorsunuz bırakın gitsin ;)
Gerekovic
django madem böyle bir şey yazacaktı, böyle bir savaşa girecekti, silahlanıp gelecekti. :) başlatırken düşünecekti.
django
@sobee sadece en son yazdıgın kelimeye bakar mısın ? :) ben silahsız diyorum sen düşünecekti diyosun :)) yahu olmayan şeyle nasıl düşünsün bir balıga agaca tırmanmayı ögretiyorsun :)
lanarnanta
gencler o fakültede ki cocuk benim arkadaş yüzüne de söylüyorum harbıden cok çirkinler.arkadaş diyor ki bana bu bakıyor o yüzden böyle yalnızlıktan başka seçeneğim olsa ne işim olur diyo.kendisi de çirkinliğin farkında.tarz çirkin kardesim.insanın yuzzune koluna bacağına cirkin demem ben.berbat bi tarzları var.
Gerekovic
dedim belki o kadarcık düşünme yetisi vardır. o da mı yok diyorsun djagan :)
anonim
merhaba cesaretsiz kardeşim böyle buralarda atıp tutmana gerek yok senin bir kuyruk acın var galiba bizi konuşacağına gidip yüksek bir binadan atlayabilirsin belki ölürsün felan dünya senin gibi bir avelden kurtulur ha? bu arada ben oğuz şu marjinal olmaya valışan çiftlerden...