anonim
bakışmaktan sıkıldım.aylar geçti, bekle sabret ama sende hala bir adım yok esmer çocuk.sen de sadece bakıyorsun.sana gelip erkek olduğunu, adım atmaktan korkmak yerine cesur olmanı ben mi anlatayım neyi bekliyorsun? çekingenlik dedim o da bir yere kadar artık yeter benden bu kadar, daha fazla beni oyalamana izin veremem, oyalanacak başka oyuncak bul ya da erkek olduğunu hatırla.elindeki beni de çekimserliğin sayesinde kaybettin tebrikler, sana hayatında başarılar.

Yorumlar

Gerekovic
neden erkek cesur olmak zorunda sadece? sen cesur olsaydın. böyle bir algı hala var mı ortalarda? erkek gelmek zorunda değildir, hoşlandıysan sen de adım atacaksın. öyle bakmakla olacağını düşünmüyorum. adım at. git sen konuş. onun çekimserliğinden çok, senin algın yüzünden bir ilişki başlamadan bitti bence. kusura bakma anonimbayan.
anonim
2 gün sonra gelip kadın erkek eşitliği demezsin umarım...
anonymous
sen git o zaman!
anonim
merak ettim hangi fakülte acabaa
bu_hesap_silinmistir
şahsen ben o kadar ay biriyle bakışsam gidip konuşurdum. İlk adımı atmayı severim :d neyden bu kadar çekiniyosunuz anlamış değilim hem bu işlerin kızı erkeğimi var. kim daha cesursa o yapar :d
kıyma makinesi
hahaha komiksin sen herhalde. :d bu ne yahu!
anonim
seviyorsan git konuş bence
foreveralone
ulan burdan bile trip atmışsın oğlum esmer gelme tünelin ucu boktan bi yere cikti
anonim
hoşlanıyorsan git kendin konuş her şeyi karşı taraftan beklemez zorunda değilsin. ve son cümlen de elinde ki beni de kaybettin demişsin de affedersin ama bulunmaz hint kumaşı değilsindir bence oda başkasını bulabilir rahatlıkla abartmanın anlamı yok :)
sulfat
sen sevmiyosun arkadaşım.
anonim
ne kadar tripkolik 😃😃😃