delpiero
3 yıl bekledim. 3 gün, 3ay, gerekiyorsa 3 yıl daha bekleyeceğim. seninle yaşamayı hayal ettiğim ilklerimi sana saklayarak bekleyeceğim.

Yorumlar

istanbulgibi
delpiero kardeş yazdıklarını genel olarak okudum ve hiçbir şey demeden geçmek istemedim. anladığım kadarıyla uzun zamandır birini seviyorsun.muhtemelen de karşılıksız.sende kendimi gördüm, bundan seneler seneler önceki halimi.ben de reddedilmeme rağmen vazgeçmedim,okulu bitirince tekrar söylerim dedim.senelerce onu bekledim.onun hayatına birileri girse de girmese de benim ilkim o olcak dedim.en sonunda ne mi oldu? tabi ki hiçbirşey.açıldım ve yine karşılıksız.sen onunla ilklerini yaşayacağın günü beklerken o ilklerini kimbilir kimlerle nerelerde yaşıyordur.ve işin en fena yanı da ne biliyor musun? bunları yaşarken o sevgin,sadakatin sana doğru geliyor.sevgi için değer diyorsun.lakin karşındaki insanın sana değer vermediğini tekrardan gördüğün an vay be,4 senemi bunun için mi bekledim,bu an için mi bekledim diyorsun.yani seneler sonra eline bir tek yalnızlığın ha bir de pişmanlığın kalıyor.ama sana işin iyi yanını söyleyeyim.artık aynı şehirde olmayacağınızdan unutuyorsun.gözden ırak,gönülden ırak sözü gerçek oluyor.ha şöyle birşey var belki içinden "nerden biliyorsun benim tekrardan reddedileceğimi".diyorsun.hatta belkisi yok kesinlikle diyosundur,çünkü beklemek,umut etmektir,birgün belki biyerlerde bişey olcağını umut etmektir.ama yok kardeş,o işler öyle olmuyor işte.istersen kırk sene bekle.o kız seni sevse hadi ilkinde yok dedi,ikincisine vazgeçmemiş deyip evet diyebilirdi.ama ikinci kere reddetmiş.sana tecrübeyle sabit olaraktan diyorum ki istersen o kızın yanına bin kere git seni bin kere reddedecektir.eğer o kız seni reddettikten sonra onun aklına şayet bir kere olsun düşseydin,sana mutlaka ulaşırdı.acı da olsa belli ki kızın umrunda değilsin.yani diyeceğim o ki üniversite hayatını mahvetmene değmemiş kardeş.tabi sen şimdi ne mahvetmesi dersin ama bir okulun bitsin anlarsın harbiden mahvetmişsin en güzel senelerini.elinde kalan yalnızlığın yetmezmiş gibi bir de kaçırdığın güzel insanlar dokunur insana.geçmişe dönmek herşeyi baştan yaşamak,aynı hataları bir daha yapmamak istersin ama olmaaaz.
istanbulgibi
@delpiero kardeş sonradan bin üzüleceğine şimdi bir üzül çok daha iyi. ki sana şöyle söyleyeyim ben hayatımda hiçbir ettiğim lafta zerre kadar yanılmadım,inş. yanılmam da.sana bak bu olur diyorsam bundan zerre kadar şüphen olmasın ki bu olur.boş bir çabanın,beklentinin içindesin.gençliğinin en güzel senelerini değmeyecek bir sevda yüzünden tüketmişsin.sana git konuş tekrardan diyenlere sakın kulak verme.o hayal kırıklığını yaşayacak olan onlar değil tabi git konuş demek ondan rahat geliyor onlara.ha gidip konuşsan kızın gözünde emin ol takıntılı,saplantılı biri olarak yer alacaksın,senden ürkecek.ben ürkmem diyen yalan söyler.üstelik kızın gözünde değerin de olmayacak.benden sana tavsiye kardeşim önce kendine saygın olsun.sonra başkasına sevgi sunarsın.önce sen kendine bir değer ver,haketmeyenin peşinden koşma.sevgini yanlış insanlar uğrunda harcama.sevgi o kadar değerli ki yalnızca hakedene verilir.ki sen zaten olmayacak insanlar için çok yanlış bir durakta boş yere beklemişsin.ama olsun.bunlar hep tecrübe değil midir zaten?sevmek mesele ise unutmak çok daha mühim bir meseledir.üstelik unutulmayacak insan da yoktur,unutmak istemeyen insan vardır.sen de bir silkelen,kendine gel.ben bu muyum,yanlış bir sevdanın peşinde niye bu kadar bekledim,kendime saygım da mı hiç olmadı diye bir otur düşün bence.otur sakince düşün.yaz hislerini bir kağıda.ama mutlaka yaz.dök içini,istersen ağla.sonra da yazdıklarını hatırlamamak üzere yırt at.aynı hislerin gibi.ama sonunda mutlaka kendi doğrunu bul.unutacam deme artık onu unuttum de.unutmak zamanla olan birşey derler ama alakası yok sen onu bir daha anmamaya karar verdikten sonra,onu içinde tükettikten sonra zaman da neymiş?üniversite yılları en güzel senelerin.o yıllarda kafana göre birini bulmazsan eğer sonradan bulman emin ol çok daha zor.eğer yaptığın hatadan en başından dönseydin şu an belki mutlu mesut sevdiğin seveceğin biriyle bir yolda olurdun.ama senin yürüyecek bir yolun bile yok.ama dediğim gibi geç değil.kendine değer ver,seni haketmeyeni sil hayatından,seni seveni sev.bu 3 ü her daim aklında olsun.silkelen,kendine gel.unutma zararın neresinden dönersen kardır.
delpiero
bunların tabi ki farkındayım. onunla karşılaştığımda henüz 1. sınıftaydım. benim yaptığım şey karşımdakini korkutmak rahatsız etmek değil. konuştuk olmadı, bundan sonrasında sevmekten başka bişey yapamazdım, bir insan başka birini sadece sevdi diye kendini aşağılık hisseder mi hiç? olur mu öyle şey. biliyorum geçecek bu günler inşallah. söylediğin gibi belki pişman olacağım geçen 4 sene için ama hiç bir zaman beni sevmedi diye karşımdakini ne suçlayabilirim ne de onu rahatsız edebilirim . karşımdaki de insan rahatsız etmek bize yakışmaz. o zaman piiz'den vazgeç gönül bu akşamın şarkısı olsun @istanbulgibi
istanbulgibi
@delpiero konuştunuz olmadı sevmekten başka bişey yapamazdım diyorsun ama başka birşey yapabilirdin seni sevmeyeni sevmemek gibi.sevdanda bencil olup seni haketmeyene vermemek gibi.hem acaba seninki sevdiğini sanmak mı yoksa farkında olmadan bir takıntı mı?belki sen onun ulaşılmazlığını sevmişsindir. ona sahip olunca geçecek bu hislerin.sen şimdi buna yok dersin ama bir o gün gelsin gör bak anlayacaksın herşeyi.ayrıca senin amacın korkutmak olmayabilir ama karşındaki “ o kadar reddetmeme rağmen niye hala peşimde” diye düşünüp korkar haliyle.ve de bu aşağılık hissetmek değil kendine değer vermemektir.kızın gözünde sana karşı olan bir değer varsa onu da sarsacaksın sırf kendine değer vermediğin için.reddedilmene rağmen ısrarla tekrar tekrar geri döndüğün için.kızı geç senin kendi benliğine olan değerin sarsılacak.illa ki sarsılacak.ha bir de üstelik sen kızı bu kadar bekledin de acaba kız senin istediğin gibi biri mi.acaba beklediğine değecek mi.dış görünüşe aldanma.eğer arkadaşlığına baktınsa her arkadaşlığı iyi görünen sevgili olarak da iyi olur diye bir şey kesinlikle yok.şayet senin istediğin gibi değilse asıl o zaman ne yapacaksın o pişmanlığını.aklımızda yarattığımıza aşık oluyoruz bunu unutma.üstelik kızın hayatında sevgilisi, hoşlantısı da olabilir bu ihtimalleri hiç mi düşünmüyorsun.herşey keşke kafamızda kurduğumuz gibi gitse ama öyle olmuyor işte.öyle yani delpiero kardeş.anladım ki sen benim dediklerimi yeterince özümseyememişsin.bundan sonra ne söylesem boş.eğer olur da kızla konuşursan o reddedildiğin gün dön bi daha bak bu yazdıklarıma.işte ancak o gün,o olgunluğa ulaştığın o gün anlayacaksın beni.şarkı da olsun bakalım bu akşamın şarkısı