omg3
hic kimse yasattigini yasamadan ölmezmiş. belki ben de bilmeden birinin canini acitmisimdir da ondan yasamisimdir bunlari. ama benim canini acittigim insan da bir baskasinin canini acitmasaydi uzmeseydi ben de ona boyle yapmazdim belki bu zincirlemeyi kim baslattiysa ... neyse bu sabah tum erkeklerden igrenerek kalktim yatagimdan. artik kimseye guvenmiyorum. insanlar ne ara bu kadar vicdansiz oldu onu da bilmiyorum. ama burfan erkeklere sesleniyorum yeter artik adam olun da size deger veren insanlari aptal yerine koymayin.

Yorumlar

imhotep
valls yaşattılarını yaşamadan öyle guzel yasıyorlar ki bacım hayret edersın. bu dunyada adalet yok. öbür dunyada sorulursa sorulur hesap.
foreveralone
adamlık ne ya? adamlık diye bi kavram yok insanlık karakter diyebilirsin adam ne? sen birine değer verdin o insan seni sevmek veya değer vermek zorunda değil ben bi kadına değer verince o istemiyorsa reddediyorsa ikinci hamleyi bile yapmam istemeyen insanın üstüne gitme çabanız ne madem bu kadar büyük sorunun var sana değer veren insana o adamlık dediğin şeyi yap çözülsün erkekler erkekler diye burdan yardırıyorsunuz kimse millete değer vermek zorunda değil. bu acı olabilir ama alışacaksınız.
anonim
bence kavramlara bu kadar takılma. sonuçta hic bir kadın aldatilmayi haketmez degil mi. bence bilmeden konustun ya da ben yanlis ifade ettim. kimse kimseyi sevmek deger vermek zorunda degil elbette ama deger verdigini soyleyerek arkasindan is cevirmek de gerekmez bence. benim adamlıktan kastım tam olarak buydu işte çoğu sevmedigini durustce soylemekten aciz.
foreveralone
erkekleri savunduğum için demiyorum ama bi doyumsuzluk var okula yetişmem lazım zeki bi kızsan bunu sorgulayıp sonucunu bulursun zaten çıkmalıyım.