uzaktandunyali
4 yıldır samsundayım hala samsunun yerli insanı nerde bilmiyorum. toplama bir memleket yapmışlar. sıkıldım artık her tanıştığım insan ya tokat ya amasya. aranızda bu memleketlerden olan varmı bilmıyorum ama bunun sebebını merak edıyorum.

Yorumlar

damdakikemanci
dediğine katılıyorum. samsunlu arkadaşım çok az.
free
samsunun yerli halkı yok arkadaşlar :) trabzonlu ve selanik mübadili ağırlıklı bir şehirdir.
karakeci
samsun lular istanbul da sanirim :)) o kadar cok samsun lu tanidigim var ki.
poseydon
ben samsun luyum. benim tanıdığım çok samsunlu var. denk gelmemiş olabilir
uzaktandunyali
4 yılda hıc mı denk gelmez
fenomen
samsunlu olan bile melez :d kavaklılar buranın yerlisi sanırım :ddd
anonim
şu tokatlıları bi bırakın da yeter artık uğraşmayın 😂😂😂
blue
öyledir zaten ben doğma büyüme buralıyım bende has samsunlu bulamadım samsun zaten göç şehridir emin ol şehirde samsunludan cok trabzonlu vardır :)
dislananmuhendis
evet samsun göç şehri
tilki
dostum dededen samsunluyum hani yerlisi olunacaksa buranin benim. ama hakkin var samsun gelismekte olan bir sehir ve dolayisiyla surekli goc alan bir sehir. bu sebepten pek cok insanin bir araya gelerek karma oldugu bir sehir. ve en onemlisi karadeniz bolgesinin en buyuk sehri.
anonim
trabzon'da da konya'dan göç etmiş insan çok,neredeyse şehrin büyük çoğunluğu konya'dan göç etmiş. zamanında trabzon'u türkleştirmek için gelen insanlar. trabzonluyum diyenler kökeni bi araştırsın konyalı olmasınlar? benim çarşambalı , kavaklı,bafrali arkadaşlarım çok oldu. samsun'da 100 bine yakın kavaklı var. sana denk gelmemiş olabilir..
anonim
ben cepni turkuyum,trabzonluyum ama benim buyuk dedeler zamaninda gumushane tarafindan goc eden cepni boylarindan. trabzonda da konya karamadan goc eden insan sayisi bi hayli fazla.tonya,of taraflarinda da rum kokenli koyler vardir.samsun cok goc almis,karma bi sehir.balkan gocmeni,cerkez kokenli coktur.trabzonluda fazladir ama asimile olan cok kisi tanidim.fenerbahceli olup trabzondan nefret eden trabzonlu tanidim.bu trabzonlu mu simdi:) saka bi yana sehir,bolge,irk bunlar onemsiz.dusunceler,insanlik on planda olsun..
anonim
o zaman sen hiç unkapanina İlyas köye kokcuogluna anadolu kadikoye .... gitmemisin samsunu atakumda n ibaret sanma
anonim
senin geldiğini öğrenince 4 yıl önce o güzel insanlar o beyaz otobüslere binip gittiler