anonim
size bir soru dedikodu ahalisi. r11 de camdan dışarı insanlara bakarken aklıma geldi. gerçekten üniversite hayatında yalnız olan var mi? gerçek anlamda yalnız. sanat filmi yalnizligi değil. hani kalabalıklar içinde yalnizlik deriz ya böyle duygulu duygulu. heh ondan değil işte. böyle "derse gidip sonra dersten yurda geliyorum, ders aralarında kitap okuyorum, tek arkadaşım oda arkadaşım" şeklinde bir yalnizlik. tek başına kafede oturma yalnızlığı, öğle yemeğine gitmeme yalnızlığı. gerçekten gördüğüm hiç kimse yalnız değil o yüzden merak ettim.❓❓

Yorumlar

Police in Wonderland
arkadaşlar daha önce de defalarca belirttik. sitemizin daha kolay ve kullanışlı olması açısından sizin için Soru&Cevap">#006400">Soru&Cevap diye bir kategori düzenledik. lütfen sorularınızı o kısımdan sormaya özen gösterin.
foreveralone
mesela ben. şimdi ev arkadaşım var iki tane onlarla geziyorum başka yok okula mümkün oldukça gelmiyorum bolumumde tanidigim yok öyle okul ev yaparım genelde.
anonim
kendi başına gezme, kendi başına alışverişe gitme, kendi başına yemek yeme yalnızlığı var. zaten yanında birileri olanların da çok samimi olmadığını biliyorum, hepsi birbirini bana kötülüyor çünkü. sorsan can ciğer dostlar.
foreveralone
ben kendi basima içiyorum al sana yalnızlık
joker
lan sınavlarda bile tek başıma kopya çekiyorum, üniversitenizin ben ....... neyse lab beni bekler, alivedarçi