alicee
adam dediğin senin en kötü anında yanında olur seni korur kollar en başta sahip çıkar . ya arkani döndüğün çocuk senin için canını verecekken senin diğerine sevgi beslemen reva mı kim suçlu burda .. bence suç adam gibi sevemeyenlerde!!!!

Yorumlar

django
yahu bilmece gibi yazmissin :) kiz mi suclu erkek mi mevzu ney cozemedim :)
joker
suç kendine sahip çıkamayan, kendi ayakları üstünde duramayan kadınlarda. kadın dediğin kendi kendine sahip çıkar!
fenomen
valla bende olayı çözemedim. çift cevap jokerimi kullanmak istiyorum
simalalioth
herkesin iyisi kötüsü var yani. adam olamayan erkekler de var değer bilmeyen kızlar da ama bence boşver herkes kendi sevgisinden sorumlu yani bugün birini üzen yarın kendi üzülüyor
foreveralone
kimse seni koruyup kollamak zorunda değil tüm suç sizi böyle yetiştiren ailelerinizde ilerde bi kadına aşık olursam o kendi ayakları üzerine durabilen güçlü bi kadın olacaktır sağdan soldan ilgi yardım dilenen değil .
alicee
kadınlar hassas yaratılmış varlıklardır hayatinda onu koruyup kollayan kişi yani babasını kaybetmiş bi kadininin sevdiği adam tarafından sahiplenilmek istemesinden daha doğal ne olabilir ? @joker @foreveralone
alicee
@django bende cözemedimki ...
alicee
@simalalioth o kadar bunaldim ki..
foreveralone
peki @alicee dostum bi insanın bunu yapmıyor olması onun adam olmadığı anlamına mi gelir. kadınlar hassas filan değildir. sevgilisinden ayrıldıktan sonra sokakta şarap içenler erkeklerdir kadinalf değil kadın o ara dmden yürüyen diğer kişiyle tanışıyor genelde. hassaslığı hiç katma fiziki olarak erkekten zayıftır evet ama bununda dediğin kollanma ile alkasi yok.
simalalioth
kadinlar güçlüdür o mükemmel mantıklariyla her şeyi düşünüp kendilerini her türlü sıkıntıdan kurtabilirler tamam arada ayaklari taşlara takılabilir ama o kadar da olur ayağın taşa takildikca yola daha dikkatli bakmaya başlarsın ve sadece taş değil artık hiç bir şeye takilmazsin. birilerinin seni mutlu etmesini bekleme kendini mutlu et, önce içindeki güzellikleri sonra da etrafındaki güzellikleri gör. mutlu olursun umarım :)
alicee
bak yapamıyor olmasıyla yapmıyor arasında çok büyük fark var . erkeklerin acı cekis bicimleri her zamn farklıdır . ayrica en güçlü kadınin bile ne kadar ihtiyacı olmasada korunmak hoşuna gider @foreveralone
alicee
@simalalioht. her adım her taş olgunlastirir .. önemli olan seninde kast ettiğin gibi o taşları oyuna cevirp ders almak :) umarım sende mutlusundur ve öyle kalirsin :)
foreveralone
ben sana sadece şunu diyeceğim eğer yaklaşmasını bilirsen her erkeğin içinde küçük çocuk ruhu görebilirsin bakma sağda solda asıp kestiğine. ayrıca basın sağolsun.
joker
duygu sömürüsüne devam @alice . bu tutumunla o harikalar diyarına mı girersin yoksa o mu sana ... neyse
alicee
@joker hayatın gerceklerindense hayal dünyasını tercih ederim cunki dünyada çok acı çektim
joker
@alicee derdin ne? birilerinden kazık yediysen, sana bunu yapana mı üzüleceksin? ölümse sen de öleceksin. ama suç sendeyse, arkana yaslanıp kahveni yudumlayabilirsin.