winniethepoo
arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var fikirlerinizi soylerseniz sevinirim . simdi icinden çıkamadığım durum şu : 2. seneye yakın bir ilişkim var. sorun su ki benden onun yaptığı seylerin aynısını yapmamı istiyor. sosyal medya hesabı acilmayacak dedi acmadim. sadece whatsap var. oraya da fotoğraf koymami istemiyor. ben karşı cikinca sorun yasiyoruz . aramizda bi takım şeyler yaşandığı icin kestirip atamiyorum. onun istediği gibi biri de olmak istemiyorum :( cikmazin icindeymisim gibi hissediyorum. çaresiz kalmasam özelimi buraya yazmadım. ben düşünemiyorum belki mantıklı biri bir sey derde yolumu bulurum. kendime acıyorum şu anda ne hale geldim :(

Yorumlar

morphine
ismi m. mı ona göre yorum yapıcam
lehrer
bir takım şeyler yaşandıysa ve geri dönüşü yoksa yapacak bir şey yok. o yaşanan şeyleri arkanda bırakıp yoluna devam edebileceksen ayrılmayı düşünebilirsin ha yok olmaz diyorsan zaten devam etmekten başka da çare yok. kıssadan hisse kimseyi tam anlamıyla tanıyıp güvevmeden tüm hayatını ona göre endekslememek.
atabeyko
bence yapmak istemedigin seyleri yaparak sadece onun egemenligi olur bir yerdr sen de tavir koymalisin
bjkfalan
bu kadar kısıtlanmayı her zaman desteklemişimdir evleneceksen ve ilk günkü gibi çok seviyorsan dediklerini yap zaten bi 5 sene sonra kısıtladığı şeyler de tavizler verir..
foreveralone
kusura bakma ama tam bir barzo ile çıkıyorsun hiçkimsenin bunu sana yapmaya hakkı yok o nasıl bir güvensizlik bak kadın olarak kendinizi burda emzirmeseniz lazım. tabi bunu derken bir kadın olarak kendi hatalarını görmeyip herseyde üste çıkmaya çalışıp yalak kız demek değil burda haklı taraf sensin ve kendini savun eğer seni bir köle değilse bir hayat arkadaşı olarak görüyorsa yaptığı hatayı anlayacaktır.
berelideli
seni değiştirmeye çalışan birindense, yanında sen olabildiğin biri hayatını daha güzel kılar derim ben.
imhotep
bir takım şeyler yaşandıysa sen bunları göze almıssın demek ki. herseye ragmen seninleyim demissin farkında degılsın. yaptıgımız seylerin bedelleri var. herkes ödemeli.
anonim
:) duyguların temiz ve safsa seni gerçek anlamda sevem mutlaka biri karşına çıkar evlenirsin .uzaklaş şuan ki arkadaşından bitsin
dislananmuhendis
birtakım şeyler yaşamış olabilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla onun yaptiklari gözüne batmayacak kadar sevmiyosun rahatsız olduğun şeyleri anlat ona. ona mecbur olmadığını unutma.
free
@tut kolundan oturt karşına anlat durumu. yasaklar bir yerden sonra çekilmez hale geliyor ve karşılıklı olarak insanları yıpratıyor. güven ve saygı önemli ilişkilerde bu ikisini karşılıklı olarak birbirinize gösterebiliyorsanız devam et. yok gösteremiyoruz dersen yol yakınken uzaklaş..
anonim
arkadaşım birtakım şeyler yaşandı diye sen onun kölesi değilsin. eğer ki böyle bir şeyi kullanarak kendi isteklerini yaptırmaya çalışıyorsa evlensen bile berbat bir evliliğin olur. düşüncelerini doğru dürüst anlat sana değer veriyorsa tavrı değişir. whatsapa fotoğraf koymamak da neymiş inşallah sana hapis hayatı yaşatmaz ilerde.
fenomen
İşte bunlar hep sex
anonim
anan mı baban mı ? bir de sana tuvalete çıkma saatleri yapsın o saatler haricinde tuvalete gitme istersen.
mahrez61
bence bu sosyal hesapları ikinizde kullanmıyorsanız mükemmel bi olay :) senin için onları kullanmamak sorunsa ayrıl gitsin.ha seviyorum diyosan ikinizde kullanmayın birbirinizi kaybetmeyin..bunlar boş kısıtlamalar kafaya takmaya değmez:)birbirinizi sevmeye devam edin..
anonim
senin ve o şahsın kim olduğunu nasıl bir kültüre ve ananeye sahip olduğunuzu bilmeyen kişiler bu konu hakkında yorum yapamaz. lakin naçizane tasiyem şudur: eğer bu isteklerini yanlışın içerisinde daha az yanlış yapmak için istiyorsa, kendini ve seni daha büyük şerlere sokmak istemeyip bunlara müsaade etmiyorsa doğru olanı yapıyordur. onun yolundan devam etmen sulha ve doğruya ulaştıracaktır. ancak anladığım kadarıyla sizin örf, kültür, anane ve değer yargılarınız tamamiyle farklı. onun bu isteklerini yerine getirmek, -değer yargılarınız aynı olsaydı- mutluluğa sevkederdi. görünen o ki farklı insanlarsınız ve bu birliktelik sizi mutsuzluğa itiyor. yapman gereken ise ayrılmaktır. delikanlı, doğruları istediği için hazmetmesi zor olacaktır, sonunda ise mutlu olacaktır. sen ise istediğin gibi bir hayat sürmenin serabını yaşayacaksın. ayrılın.
anonim
benim de iki yillik bi iliskim vardi. hayatim boyunca ben bu cocuktan baskasini sevemem, boyle asik olamam, boylesine guzel seyler hissedemem diyodum, resmen gozum kördü. ayni seyler benim de basima geldi ve ben seviyo olmama ragmen ayrildim. cunki bi insan seni seviyosa zaten oldugun gibi sever. senin yaninda tasidigin insan her seyden once dusuncelerine hayata karsi bakis acina saygi duymali. ama bizde o yoktu. yaptigim hic birsey den hoslanmiyodu. kisitlamalar falan filan.. sonra bi an durdum ve dedim ki ben bu muyum , boyle bi insanla mi hayatimi birlestircem.. bitirdim ve cok aci cektim. ama gecmeyen hic birsey yok. su an o kadar mutluyum ki. zamaninda deli gibi asik oldugum insani seve seve unutabildim. bence bir an once o insani birak ve hayatini kendin sekillendir.
sempathicoo
birincisi,seviyorsan bir takım şeyler yaşamışssındır ikinci seviyorsan zaten bunlar seni kısıtlamaz,sosyal medya haber dışında pek gerekli değil senin icin.sevmiyorsan ne diye birşeyler yaşadın? adamı sen buraya yazarak 3.tekil kişi yapmışsın zaten peki o zaman ciddiyet yoksa ne diye birşeyler yasıyorsunuz?