anonim
o kadar kirgin ve uzgunum ki hepinize. hepinize. butun sevilmeyi hak eden kadinlar adina konusuyorum. istedigimiz cok sey degil . pahali lokantalar cafcafli hediyeler ozel gunlerin hatirlamasini regl acimizi cekmenizi triplerimize he demenizi beklemiyoruz. beklemiyorum. sevin sadece. dokunmadan sevilebilecegini gosterin. sevgiye muhtacim. sevilmeye muhtacim. ne olur o sahte yureklerinizi ve o olmak istediginiz maskeleri cikartin. kendin ol gel bana. severim ben seni. cok severim. tipi dikkate almayan cebinin doluluguna goz dikmeyen kizlari sevin be! sevgi icin yapin bunu.

Yorumlar

Артем
kim sevmiyor lan seni.seni nasıl üzebildiler
anonim
ulan kimi sevsek değer versek g.t gibi bırakıyonuz sonra da yok paraya değer vermiyoruz yok görünüşe önem vermiyoruz. kalbinizi okşayıp ruhunuzu huzurlu etmek için yapılacak en güzel şeyleri yapmaya çalışıyor, aman rahatsız olmasın aman uyanmasın diye omzumuzda yatırıp günlerce omuz ağrısı çekiyoruz sonra bize yaaaa yıldızlardan bakıyorsunuz. haketmiyosun sevilmeyi eyy kadın!
Артем
bende sevilmemekten yakınırdım
badgirl
ne güzel yazmışsın bir an kendimi gördüm sende ama biraz işimiz zor galiba...
foreveralone
dokunmadan sevebilmek hmm liseli aşk kafası dislike
girgirina
yazdigin gibi kiz kaldimiki allah askina gosterde...gorelim ailemiz ile tanistiracak akli basinda bi kiz gorsem alim basima koycam.ama yok:)