anonim
dün İİbf'de bi geri zekalı oradaki ormanda yaşayan bir kaplumbağayı aldı.onunla önce r11'e sonra da tranvaya bindi.hayır anlamıyorum. sen o hayvanı doğasından alıp nereye götürüyorsun? hayvan ellerinde çırpınıyordu bildiğin. milletin de ilgiyle etrafını sarması cabası...o kaplumbağa yaşadığı yerden alınınca nasıl bir tramva yaşamıştır kim bilir.nefret ediyorum böyle insanlardan.hayvanların oyuncağımız,yemeğimiz,eğlencemiz olmadığını ne zaman anlayacağız?norveç'te kedileri ensesinden tutmak hapis cezasına kadar giderken bizim "İnsan"kılıklı mahlukatlarımız kedi kepekli hatta işlerine yaratabilecek birçok hayvanı cinsel obje olarak kullanıyor.ve ben birsey yapamadığım için hem onlara hem kendime bela okuyorum.ne olur...yalvarırım duyarsız kalmayalım.onlar bu dünyaya bizim zulüm etmemiz için gelemediler...

Yorumlar

foreveralone
duyar ve düşüncen için teşekkürler böyle insanlar sevindirici
ryangiggs
İnsallah hic bir zaman hayvanat bahçesine gitmezsin. haklısın yazdiklarinda
anonim
öncelikle sağduyun takdire şayan ancak keşke müdahale edebilseydin en azından uyarsaydın
anonim
@foreveralone @ryangiggs teşekkür ederim.farklı hayvanlarla tanışmaya seviyorum ama hayvanat bahçesinde onları oyuncağa çevirdikleri gerçeğini de gözardı edemem.bu yüzden onları görmeyi ne kadar istesem de doğal yaşamlarında görmeyi tercih ederim.
anonim
@anonim_bay haklısın ama dediğim gibi o anda kaplumbağaya ve kaplumbağayı alan kişiye o kadar olumlu yönde ilgi vardı ki o kalabalığı kırıp hayvanı almasına engel olamadım. zaten kendime de fazlasiyla kızıyorum.ama halkımızın da bu yönde duyarsız olduğunu görmek de fazlasiyla üzdü.
orlito
çok doğru ama yemeğimiz kısmına katılmıyorum çünkü yemeğimiz olanlarda var 😊