foreveralone
yarın 200 sayfalık yerden soru sorulacak vizeye hiç bakmadan gireceğim. evet bu kadar da umursamaz bi insanım ama boş insan mıyım sanmıyorum ya da belkide öyledir bilmiyorum. ben en iyisi bi bira açayım bekleyin bi dk... geldim beck's iyi biradır bu arada severim ben bi yandan beck'sim bi yandan dark tranquillity - the mundane and the magic bi yandan da siteden @artyom yalnızlık çok kötü senden başka kimsem yok diye mesaj atıyor. İnsanlar neden bana karşı tavırlı yaklaşıyor bu kadar antipatik göze çarpan biri miyim acaba? bir yandan bu kadar insan benden nefret ediyormuş gibi hissederken bi yandan niye senden nefret etsinler ki ve seni neden umursayıp tavır alsınlar ki ikilemini yaşıyorum. neden bu kadar umursamazız neden bu kadar umursamazım? bırak tanımadığım insanların samimiyetsizliğini tanıdıklarımızı da görüyoruz her gün. İnsanlar bir şeylerde başarılıyken ben neden değilim. bazısının dersleri iyidir bazıları çok sosyaldir bazıları çok arkadaşı vardır bazıları kendi alanında çok yeteneklidir bazıları oyuncudur pcden kalmaz bende hiçbiri yok ya da hepsinden yarım yarım var tam birşeyim yok bu kendimi eksik hissetmemi sağlıyor kendi kendimi tatmin edemiyorum 3 yıldır bu sitedeyim niye burdayım hala ? eskiden geliştiğimi hissederken şimdi yerimde saydığımı gerilediğimi hissediyorum. zekam sınırlanıyor geriliyor sanki. böyle bi hayat sizce yaşamaya değer mi?

Yorumlar

hector
bence oyle dusunup de kendine haksizlik yapma . tabiki hayat yasamaya deger. mucadeleye devam. ayrica herşey de vize degil. mesela benim de bugun sinavim vardi. pek umursamadim. kendini eksik hissetme. seninde ayrilacilikli yonlerin ve yeteneklerin vardir. @foroveralone
foreveralone
dostum bunu teselli için dediysen bana hiç etkisi olmuyor gerçekler yüzüme acı acı vurulduğunda ben lise cağlarındaydım teselli verende coktu genel anlamda üstünü örtmek hatta zayıfca bazı durumlarda zavallılık durumuna kadar varan birşey bence. sınav dert değil 3 senedir hiçbirini umursamadım zaten 4.yilimda da umursamayacagim sadece neden böyle olduğumu sorguluyorum sürekli sınavlara varana kadar kendimi iyi hissetmem öncelikli amacim. mesajın için teşekkürler.
anonim
şu içkiden ne anlıyorsunuz içmeyin
anonim
sen onu bunu bırak bizim dojoya bekleriz
mavimeyesil
İnan benimde bu gun 3 de bi sinavim var ve ben oturmus burada markette soğuk becks bulamadiğımdan carlsberg içiyorum bu saatte icilir mi diye sorma inan gunun her saati icilir :)!
foreveralone
bu saatte içilir mi diye soracak son kisiyim :d