delpiero
birazdan şu lanet ev işlerini halledip sahile atıcam kendimi ve bir zamanlar hayatta en çok keyif aldığım şeyi yapicam. kulaklığımı takıp radyomu açıp muhabbeti çekilebilir bi programcı varsa onu dinliycem, yoksa şarkılara eşlik edicem. sahilde kulaklıkla dolaşıpkendi kendine gülen veya şarkı mırıldanan birini görürseniz yadırgamayın a dostlar :)

Yorumlar

pofuduk
bendemi atsam ki kalbim çok acıyo belkı ferahlarım
mavimeyesil
benim kafadan biri iste hala radyo dinleyen sayılı insanlardanız :) bilmiyorum dinliyor musun ama hafta ici 15:00 da alem fm de izlenecek bi sey degil var tavsiyemdir :)
delpiero
@pofuduk ben de pek iyi durumda değilim, yalnızım, abimle kavga ettik bugün ve üstüne cebimde abartısız söylüyorum 5 kuruş param kalmadı. ama hislerim ve duygularım çok şükür yerli yerinde. öyle de olması gerekiyo. at kendini dışarı. @mavimeyesil radyo candır , radyo aşktır. seni biimiyorum ama benim büt7n olumsuzluklardan sığındığım liman gibi.resmen neşe kaynağım. bahsettiğin programa denk gelmiştim tanıtımlarda ama dinlemedim hiç. dinler misin bilmiyorum ama nihatla sivrisinek , cem arslan, serdar gökalp favorilerim benim :) tavsiye ederim. bir de büyük usta ceyhun yılmaz vardı bir zamanlar
pofuduk
balkonda sigara -kahve keyfisi