ahmet1919
yıllarca cool biri oldum.türkiye'de gitmediğim gelmediğim yer kalmadı. İzmir'de çeşmede istanbul da bir sürü sevgililerim oldu hatta türk olmayanlar bile oldu.sonra samsuna geldim bir iki kızla takıldım ama sıkıldım yeter gerçekten ciddi bir ilişki istiyorum seveceğim onunda beni seveceği bir ilişki çok mu şey istiyorum.

Yorumlar

orlito
çorum'un neresindensin @ahmet1919
frances
dur tahmin edeyim, ilişki yaşamamış temiz aile kızı istiyorsun :d bence işin zor. ben şahsen o kadar insanla sürtmüş birine güvenemem. ortalık malı olmuşsun bildiğin.
frances
şaka yapıyorum tabi. yazdıkların hoşuma gitti de şaka yapıyım dedim. en çok da "yıllarca cool biri oldum" diye başlaman hoşuma gitti. hani var ya en etkileyici roman giriş cümleleri filan diye aynen öyle olmuş.
anonim
bu biraz yadirganilacak bi durum olabilir ama benim sevgilim bana gelmeden önce içinde kalan herseyi yaşamış olmalı ki beni içinde kalanları yapmak için değilde gerçekten sevdiği için istemesi. yani aşık olmalı sadece karakterime ona hissettiklerime aşık olmalı. sende çok şey istemiyorsun bence bul aşık olacağın birini yaptığın tüm hovardaliklari at bi kenara sev birini.
ahmet1919
ben artik beni seven birini istiyorum.
anonim
oldu canım sen bütün rakilari dik kafaya sonra gel sarhoş oldum hadi bana ayran de nah sana ayran rakiya devam
ahmet1919
anonim bayan.cok sinirlisin sakin ol.gel bi cay icelim :)