frances
ben mi kötü kalpliyim insanlar mı yufka şeker anlamıyorum. belki el bebek gül bebek çocukluk geçirmişlerdir. öyle tahmin ediyorum. damarlarınızı kesip küvete yatmaya ne kadar bayılıyorsunuz. hayatında şöyle esaslı bir üzüntü yok ki canına kıysın! İşi gücü insanların yaşam enerjisini sömürmek. hiç sonlanmayan fakir edebiyatları... çözüm odaklı olmaya çalışıyorum. bak şöyle şöyle yaparsan bunları yaşamazsın diyorum. ama neden benim başıma geliyor hep bunlar ühü ühü... en başa tekrar dönüyoruz. tüm hikayeyi baştan dinliyoruz. sızlana sızlana 100 yıl yaşar bunlar ben söyleyim. beni de 30'umda gömerler. sonra mezarıma gelir orda da kendi dertlerini anlatırlar. birisi de demiyor ki frances senin hiç mi derdin yok? olsa bile sana mı anlatırım itin oğlu! yine bir şekilde konuyu kendi dertlerine getirirsin sen.

Yorumlar

beyaban
@frances şu yazıyı ben yazmışım gibi okudum ühü ühü kısmı dışında :) aynı şeyleri düşünüyoruz kötüyüz ve bırak kötü kalalım böylesi güzel :) bu arada sana tavsiye anlatana birkaç yerde olayda haksız olduğunu söylersen bir daha anlatmaz :)
frances
ühü ühüyü ben demiyorum :d hep benim başıma geliyor deyip ağlıyor. haksızsın deyince de anlatıyor ki bişey değişmiyor. ben genelde biraz ters konuşurum zaten. fayda etmiyor yani.