anonim
la yeter şarapçı tipli cahil adamlar bile 2 küpe takmış okulda kız yapmış adam demeye bin şahit bulsak kabul görmeyecek kendine güveni olamayan erkeklerin peşinde koşuyor kızlar. ulan senin bu ağladığın adam daha düne kadar kız erkek ayrımını bilmiyordu. leyleklere inanıyor atiye dinliyordu. kızlarla konuşurken kasılmaktan rengi değişiyormuş. o kadar kaba konuşuyordu ki ilk tanıştığımda kesin yabancı bu dedim. rock'ı severmisin.diyince yok ben içki kullanmam diyordu. batak oynarmısın diyince oyun havalarını pek bilmem diyordu. teoman diyince aklına tarih geliyordu. alevileri gavur sanıyordu. şimdi ortamda siyaseti faceden gördüğü kadarıyla eleştiriyor. teoman sözleri paylaşıyor okuduğu 2-3 kitaptan faceden sözlerden alıntılar yapıyor. alevi avukatı oldu. insanları topta olsa sadece ortamlarda yadırgamıyor. rock dinliyor salsa dersi almak istiyor. bira sever ama efes içmez cafe-bar harici ortam sevmez hayatında yemek yapmamıştı şimdi beslediği köpeğe kullandığı mamanın tavsiyelerini veriyor. hayvan sevgisi olmuş adamda 2 sene önceki halini görse kendini severdi. şimdi konuşmasına bak beyoğlunda doğmuş sanki. kütükte anadolu'nun ücra yeri. neyimiz eksik dicem adama hakkını verelim kendinde 2 senede devrim yaptı. ama onun entellektüelliği adam yapmıyor işte onu sırf ortam öyle diye bukelemunlaştı çoçuk ilgi çekmek tek hedefi ortamda cool olmak onun ego kaynağı olmuş. adamın ruhu gene aynı odun kızım. neyse burdanda olsa söyledim içimde kalırdı söylemesem günaydın omü dedikodu :)

Yorumlar

herasenpai
günaydın.. amma da doğmuşsun genç okurken o adamı dövesim geldi valla 😤😤
frances
okulda kız yapamayan bir anonimin gözyaşları... başkalarını ölesiye eleştirmek yerine kendine karşı dürüst olmayı denersen eksikliklerinin farkına varırsın ve sana tahammül edebilecek birini bulman kolaylaşır.
foreveralone
tüm bunları yazdıktan sonra google'a rock şarkılar yazıp dinledi kulak deldirirsem acır mi diye arattı teoman playlist yaptı ama hala sağ el olunca bu yazıyı yazdı adam gibi adam anonim baya bi tebrik de bizden geliyor