ayembadi
eskiden guzelligine kanip hoslandigim bi kiz vardi ve kizla arkadas olmustuk. arkadasliktan ote duygular besledigimi soylemistim kendisine ve bana karsi bisey hissetmedigini arkadasligimi sevdigini soyledi.bende bi sure konusmadim ve tekrar konusmaya basladik kiz tabi onla konusmama sasirdi ama hala diyo arkadasiz felan. ben hala hoslaniyorum ama gun gectikce surekli arkadasiz demesi beni bi gerdi ve sonunda kizdan sogudum.ben soguyunca bu ona karsi biseyler hissetmeye basladi ve sonrada bana gelip senden hoslaniyorum deyince o gemi kacali cok oldu deyip sevgilim diye bi kizla tanistirdim. o anki yuz ifadesini heralde hayatim boyunca unutmam :) simdi kendi dusunsun oyle zamaninda hic umut vermeyip benim onu bekleyecegimi zannetmesi sacmalik. yani arkadaslar intikam alin intikam guzeldir :)) he bide badi yapin badi intikamdan daha guzel :)

Yorumlar

frances
kız intikam alınacak bir şey yapmamış.
artemis
evet burda intikamlık bir durum yok.kız sonradan senden hoşlanmış olabilir.bunlar gayet normal yani.zamanla hissetmistir bu duyguları.niye bu kadar intikam delisi oldu buralar anlamıyorum.size koyan bir şeyler varsa elbette bunlar normal ama ben gülüp geçiyorum bana yapılanlara.üstelik bundan da beter şeyler.hiçbiri zamanımı ve mutluluğumu harcamaya değmez *,*
ayembadi
@artemis ve @frances simdi siz benim neler yasadigimi bilmediginiz icin yorumlari kolay yapabiliyisunuz.haklisiniz .ama sunu soyliyeyim kiz benimle 2 3 ay resmen oynadi . ve ben intikam alinacak seyke dogal olan seyin farkini ayirabilecek olgunluga sahibim ama siz bir metnin onergesinden cok sabit bir cumle odakli yorum yapip ( hemcinsiniz oldugu icin belkide ) empati kurma geregi duymuyosunuz . o yuzden bence yazdigim seyin ana fikrine iyi bakin . oda tabikide ney badi yapin saglikli kalin ;)
frances
@ayembadi sen ne yazdıysan biz onu biliriz. okuduğum kadarıyla kız sana kötülük yapmamış. aksine sen onunla arkadaşlığını sürdürerek kendine eziyet etmişsin. burada kızın ne suçu var ki? sana "ayy şu çocuğa aşığım. eriyorum. bitiyorum" filan dediyse bilemem. o zaman kalbini kırmış olabilir. ya da ne bileyim tipinle filan dalga geçmediği müddetçe kıza nefret beslemen yanlış. ayrıca sevgilin diye bir kızla tanıştırman da çok çocukça. ben olsaydım gururumu kırdığını, artık istesem de eskisi gibi hissedemeyeceğimi söylerdim. bir de şöyle bir şey var ki seni tanıdıkça senden hoşlandıysa bundan daha güzel bir şey yoktur. hayatının hatasını yapmışsın.
artemis
kanka tamam onu bunu geç de bu basen ve göbek nasıl erir bana onu soyle .s..s.s taktik ver yav
ayembadi
@frances ben gayet memnunum he ayrica sanilmasin ki ben kotu biriyim.kesinlikle benden iyisini bulamazdi . neyse ya lafi uzatmaya gerek yok @artemis cigim yasin felan kac bilmiyorum ama soyle bi etrafina bak ben 21 yasindayim ve hayat cok erken deyip 6 aydir badi yapiyorum ve verdigim kilo 15 felan ama 30 kilo vermis gibi hissediyorum cunku saglikli yasam boyle hissettirir . zamaninda 1 ay diyet yapip 5 kilo verip caydigim cok oldu. yani sana ogutum @artemis degisimi kafanda basla ve kisa bir sure koyma kendine 2 yil ver ve iki yilin sonunda mukemmel bir fizigin olsun .yapamam deme emin ol alisinca oyle guzel oluyor ki :) @artemis 1 2 ayda 15 kilo vermek istiyosanda benle iletisime gec hallederiz ama o kilonun sana misliyle geri donusu olur adim gibi eminim :)