nth
instagram da rüzgar erkoçlar in fotoğrafına denk geldim sonra profile girip bakayım dedim ve ben şok. bi insan nasıl bu kadar yakışıklı olabilir! o kadar kıskandım ki sinirlerim bozuldu oturdum ağladım 😒 adam herseyi atlatmis ailesi arkadaşları yanında ve gayet mutlu istediği bedende istediği hayatı yaşıyor. düşünüyorum da ben böyle bişey desem nolur diye direk evlatliktan reddederler heralde . lgbt bireylerini kanı bozuk diye nitelendiren bi babadan başka ne beklenir ki zaten. üstelik kizindan bihaber 😏

Yorumlar

frances
@nht kimin ne dediğinin bir önemi yok. sen bu aptalların hepsinden daha normalsin. güçlü olmaya çalış. kendi ayakların üzerinde dur. kimseye söz söyletme. çok zor ama sadece senin için değil. eminim rüzgar için de kolay olmamıştır. yine de başardı.
ve @orlitorenk inandığını söylediğin allah özenerek yarattığı kuluna "kanı bozuk iğrenç yaratık" dememen için bir ayet göndermemiş mi? senin gibilerin çoğunlukta olmadığı bir dünyada yaşasak, "bana göre bu, benim düşüncem bu" deyip ağzını burnunu kırsalar hoşuna gider mi kardeşim? mesela kumral olduğun için dayak yesen? burnun kemerli diye sana hasta desek hoşuna gider mi? mesela esmer olduğun için sana pis yaratık, kanı bozuk desem.. anlatabiliyor muyum, bu seçebileceğin bir şey değil. sen öyle doğmuşsun. değiştiremeyeceğin özelliklerin için yargılansan ne yapardın? hani karşımda cidden düşünen biri olduğunu varsayıyorum, kendini az önce hakaret ettiğin kişinin yerine koy. çaresiz hissetmez miydin? tüm toplum seni dışlamış, ailen bile. sana din, kitap üzerinden yüklenmek istemiyorum çünkü ağır gelir. küçükken dedem peygamberimizin eteğinde uyuyan kediyi uyandırmamak için elbisesini kestiğini anlatmıştı. bu beni gerçekten etkileyen bir hikayeydi. bence bir çocuğun vicdanı ve başkalarına karşı sorumlu olduğunu anlaması için yeterli bir hikaye. bir de senin şu tavrına bak. kedi değil, daha kompleks düşünebilen bir canlıya karşı duyduğun anlamsız nefret... ve kalbini kırmaktan bir an bile çekinmeyişin... ben sadece kendini sorgulamanı istiyorum. ibadet, teslimiyet.. bunlar inancın en önemli şartları ama kötü bir kalbin varsa tüm bunların bir önemi yok. kul hakkına girme olur mu?