bulutadam
bir seneden fazla olmuştu bir ilişkim vardı. çok güzel bir kızdı yolda yürürken hayranlıkla izlerdim onu sadece ilk zamanlarımıza özel bir durum değil bu hala hayranlıkla izlerim onu. yaptığı her işi ustaca yapar eli her işe yakışır başarılı bir kız yani yok yok...noluyo lan kızı övüyorum şu anda bi saniye :)
hani dışı seni içi beni yakar derler ya öyle birşey işte. onu tanıdıkça soğudum gerçek kişiliğini tanıdıkça. buna devam edicem ama önce kendimden bahsedicem ben ilişki konusunda çok şey yaşamış bir adamım ve karşımdaki kadının gözlerinin içine bakarım bir vefa ararım. büyüklerimizden bunu gördük çünkü kan kussada kızılcık şerbeti içtim derlerdi. böyle gördüm böyle yaşadım iyilikler içinde yaşadım güzel insanlar tanıdım karıncayıda incitemeyiz...
kıza gelicek olursak onda bunların hiçbiri yok. kin tutan hiçbir şeyden memnun olmayan insanları eleştiren herşeyin doğrusu kendinde olan ve insanların hep yanlış olduğunu düşünen birisi. aşk gözümü nasıl kör ettiyse çok geç anladım bu durumu. kırıcı olma yapıcı ol derim hep ama anlamazdı ki üzülürdüm çok uğraştım ondaki bazı şeyleri değiştirmek için ama olmadı. İnsan içinde kin beslerse onu büyütür iyilik beslerse onu büyütür. peki ya sen ne besliyorsun vicdanında ? uzun lafın kısası ayrıldık anlaşamadık. o hep beni kötü bildi. söylemedim yüzüne karşı sen böyle böylesin diye çünkü söyleyemezdim insanın kusurunu yanlışını söyleyemem örterim. aylarca yaptım bunu ama artık yeter.
neyse çok uzattım kimse okumayacak zaten ama yazmak iyi geliyor :)
okuyan olursa dertleşmek için sohbete de beklerim :)

Yorumlar

portakalliordek
eğer hatalarını yaptıklarını davranışlarını yüzüne vursaydin baş tacı olurdun insanlar böyle
ge5
ge5 @ge5
8 yıl
pek insan sarrafı değilsiniz anladığım kadarıyla ama hatayı farkedip dönmeniz sizin çok büyük iyiliğinize olmuş..
poseydon
sen bu yazıya uzun mu diyorsun bro. ben ne yazilar yazdim, ne yazilar okudum burada👍😃
bulutadam
@ge5 çok sonradan farkettim ama olsun güzel oldu :)
@portakalliordek buda bir bakış açısı tabiki insanlara yaranamıyoruz nasılsa gider ayak çatır çatır söylemek isterdim herşeyi ama sonradan yine ben kafaya takar üzülürdüm ne neyse geçti :)
@anonimbayan teşekkür ederim birileriyle birşey paylaşabildiğime mutlu oldum :)
@dislananmühendis sanada teşekkür ederim dert ortağımsın artık :)
bulutadam
@poseydon yazarken iki sigara yaktırdı bana yazdıklarım çok uzun gelmişti :)
anonim
herkesin kişiliği farklıdır evet değiştirmek istemissin ama değişim senin sandığın gibi pat diye olabilecek bir şey değil. kusurlarını o kadar zaman örtüp şimdi burda anlatıyor olman da yanlis. tabi içini dökmek için yazmış olsaydın bir şey demezdim ama bence senin de kusur örtmek vs. demen sonrasında kusurlarını burda anlatman ne kadar doğru ? ayrıca yaşadığın çevre itibarı ile öyle buyumussun ne güzel ancak herkes farklı kültürde farklı insanlarla birlikte büyüyor ve ondan senin gibi olmasını bekleyemezsin sadece doğrusunu gosterseydin yapıp yapmamak ona kalırdı. ayrıca bence hala kızı seviyorsun. buraya yazdığın şeylerde onu kotuleyerek içini rahatlatmak için yazmış oldugun şeyler.
ge5
ge5 @ge5
8 yıl
güç olmasında geç olsun yeni yelkenler açman için bazı kırık dökük yelkenlerin gitmedi lazım saçmaladım belki ama:):)
Gerekovic
@poseydon oralardan üstüme alınacağım bir şey geldi sanki :d @bulutadam uzun değildi bence de ben okudum. geçmiş olsun. ne diyelim ama yüzüne söylemen belki de daha iyi. en azından o da anlardı. belki de anlamaya çalışırdı ve düzeltmek için uğraşırdı.
poseydon
@onumarkamsobee sen de varsın evet. ben seviyorum uzun yazanlari ve uzun yazıları okumak hoşuma da gidiyor.
bulutadam
@anonim_bayan aylarca anlattım ona ben hep pozitif düşünürüm iyilikle güzellikle adam gibi onuda bıktırmadan anlattım amacım zaten tamamen benim istediğim gibi biri olması değildi eksik anlatmış olabilirim. kendimce doğru olanı gösterdim (evrensel ahlak kurallarına uygun olan) ama beni hiç takmadı bile. İnsanın birşeyler yaşadığı paylaştığı bir insan üzerinde olumlu etki bırakmak ister heralde. ama o yine eski tas eski hamam devam etti bende pes ettim. hala seviyormuyum emin değilim. kimseye anlatamadım bunları burada paylaşmak istedim zaten kimden bahsettiğim bilinmeyecek okusa bile ondan bahsettiğimi anlamaz incinmez o siğur 😂
dislananmuhendis
dert ortağı mi oluuur :)
bulutadam
@dislananmühendis evet dert ortağı olur, olur yani bence olmalı :)
bulutadam
@ge5 yeni yelken açacak bir rüzgarım yok öyle bir rüzgara kendimi kaptırırsam kaybolurum buna gücüm yok altından kalkamayacağım bir sevgiyle baş edemem :)
anonim
@bulutadam
tabi sen daha iyi taniyorsun sizin iliskiniz. demek istedigim güzellikle bir şeyleri anlatsaydin. çünkü ilişkilerde genelde hep karşı tarafta buluruz suçu. sadece senin için demiyorum kendim açısından da diyorum bu yüzdendir hani bir eli birbirine carptiginda birinden ses gelmez ikisinden de gelir. ilişki sabır ve emek ister sen elinden geleni yapmışsın sonuçta olmuyorsa zorlama ama bence kotulemenin tek sebebi kendi içinde savunma mekanizması oluşturmuş olman.
bulutadam
@anonimbayan bilemiyorum belkide haklısındır ona öyle çok kızıyorum ki benimde hatalarım oldu elbet ama banane ya en çok o hatalı kafasını kırıcam onun bok suratlı😤
Gerekovic
ben de seviyorum @poseydon . teşekkürler bu arada aralarına aldığın için. saçma oldu ama oldu :)
anonim
@bulutadam
bence haklı çıktım galiba ama boşver artık yapabilecegin bir şey kalmamış elinden geleni yapmışsın sonuçta 😊 neyse allah hepimizin gönlüne goresini versin insallah 😊 iyi geceler.
poseydon
@onumarkamsobe seni almayacağım da o listeye kimi alacağım. burada da sacmalamayacaksak nerede sacmalayacagiz
bulutadam
@ananimbayan farklı bir açıdan yaklaştığın için teşekkür ederim kendime itiraf edemedim şeyi söyledin 😌 İyi geceler 👋🏻
anonim
@bulutadam
demekki burda sikayetci olmak ise yarayabiliyormus 😊itiraf etmen demek artık yeni bir hayata baslayabilecegin anlamina geliyor, her seyi geride birakabileceksin bundan sonra. hayatinda guzel insanlara gelmen dilegiyle. iyi geceler 👋
Gerekovic
valla bilemedim @poseydon . buluruz saçmalanacak bir yer
anonim
İnsanlar sevdiğinde değişir aslında ama sevgi yoksa hak getiren ne vefa bekle ne sabir nede değişim
ge5
ge5 @ge5
8 yıl
gönlünce olsun her şey😊😊
anonim
koçum, vardır öncesinde; sevilirken değerini bilmeyip kırıp döktüğün bir kalp, cezasını çekiyorsundur.. bir benzeri başıma geldi anlıyorum seni.