anonim
kime ne desen bol içindekileri bilmedikleri sürece 2 kardeşim vardı ikiside vefat etti doğarken ben evin ilk ve tek çocuğuyum öyle şımarık falanda büyütmediler saolsunlar ikinci kardeşimi toprağa verdiğimde 13 yaşındaydım ailem sanki ben olduğum için öldüğünü düşündü sanırım acıyla söyledi belki annem lafları ama yıllar geçti benim içimde her gün daha çok büyüdü acıları. babam asker yıllarca dağlarda bi orda bi burdaydı çok bekledim ne zaman gelicek diye o adam bile eskisi gibi sevmedi bu söylenenlerin de tek sebebi bana çok benzemesiymiş sonradan öğrendim daha geçen yıl saolsun babam evede almadı 5 ay . buraya geldim bu yıl sürekli anne baba muhabbeti döndü çevredeki arkadaşlarda o an susmak çok koydu bana. bana asabi diyen arkadaşlarım var öyleyimdir ailesinden kırılan dışarıya nasıl güveneceğini bilmiyor . artık iyice koptu bağlarımız ee yalnızlıkta iyi diyorum bi ev bi kahve bi de sigara iyi oluyor ayda 1 kez anca görüşüyoruz telefonda napalım başada.böyle çekilesi gerekiyormuş diyorum . birinin beni seveceğine inancım yok. biliyorumki o sevgiye çok muhtacım insanoğlu sevilmeden aslında nefes almıyor demem o ki yanınızda sevdiğiniz birisi varsa dönün bi kere daha sarılın haydi iyi geceler ..

Yorumlar

masal
bir cogumuzun anlayamacagi zor seyler yasamissin . ama eminim ki rabbim karsina hayalindeki sevgi dolu aileyi kurmana yardimci olacak insani cikarir ve sende cok mutlu olursunn .umudunu yitirme eminim guzel gunler vardir seni bekleyenn :)
waited
maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine göre sevgi zaten ihtiyaçtı. sevmek ve sevilmek en güzel duygu. her iki cins içinde bu böyle. mesela birini bulmak değil. mesele birbirini bulmak, doğru insanı sevmek ve doğru insan tarafından sevilmek. gönlünüz güzel olsun, umut edin iyi geceler 😊