anonim
vurdum duymaz insanlara imreniyorum. ne rahatlar ne özgüvenliler. arkadaşım 7 senelik sevgilisinden ayrıldı. 7 gün üzülmedi hayat bu olur böyle şeyler yapabileceğim birşey yok hayatıma bakarım diyor. biz 6 aylık sevgilşmizden ayrıldık 3 senedir aşk acısı çekiyorum. eski sevgilime bakıyorum benleyken 25 arkadaşı vardı hepsini tanırdım şimdi 98 arkadaşından sadece 11ini tanıyorum. üstüme iki sevgili eskitti. fousqure açmış 2000 takipçisi olmuş bana bakıyorum senede min 30-40 arkadaşım olurdu son 3 senede saydım 27 yeni arkım var 26sı erkek ben neyin acısını çekiyorum kimin için? sevgilimden önce 380 arkadaşım vardı facebookta şimdi 150 yarısı akraba zaten. yazık la bize boşa gidiyor zamanımız.

Yorumlar

Gerekovic
sen arkadaşının iç dünyasını bilemezsin ki. sana öyle diyordur belki de. içinde fırtınalar kopsa da bilemeyebilirsin. ama felsefe doğru. hayatta olur böyle şeyler, hayatına devam etmelisin.
beyaban
@onumarkamsobee nin dediği gibi iç dünyasını bilemezsin arkadaşının , belki de o 7 yılın son 2 yılını verdikleri emek için ayrılmamak için çabalayarak mutsuz olarak geçirdiler çocuk rahatladı bilemezsin , yada sen de deli gibi severken ayrılırsın 1 ayın hüznünü 1 sene çekersin hep iç dünyamızda dönen şeyler ;)
almithara
ben de dışardan vurdumduymaz biri gibi görünüyorum ama içimde fırtınalar kopar çoğu zaman disarı atamayınca daha kötü oluyor emin ol
sosyalgenc
@almithara katılıyorum içine attıkça dışarı vurmadıkça herkes en rahat senmişsin sanıyor bilmiyorlarki herşeyin birikip dayanılamayacak hal aldığını.