anonim
bilmiyorum bunu buraya niye yazdim. ama artık galiba hiçkimseye birşey anlatamadığımdan herhalde... biri var aslında ama varmı tam olarakda bilmiyorum gerçekten etkileniyorum ondan ama onu sürekli en yakın arkadaşıma bakarken denk getiriyorum ve bu çok canımı sıkmaya başladı en yakın arkadasım ondan etkilendiğimi biliyor ama bu safhada aşırı derecede etkilendiğimi bilmiyor, çocugun ona baktığını söylemedim ne yapmam gerektiğini gercekten bilmiyorum bu durum gerçekten canımı çok acıtmaya basladı sizce ne yapmaliyim?

Yorumlar

muhendisss
en kısa zamanda bunu arkadaşına aç aşırı etkilendiğini yani. dediğin gibi çocuk arkadaşına bakıyorsa ilerde sıkıntı çıkar arkadaşınında ister istemez gönlü kayabilir ihtimal sonuçta. İş işten geçmeden arkadaşına durumu anlat derim
Yabadabadu 🔥
benim fikrim, o hoşlandığın çocuktan kendini soyutlaman. çünkü yakın arkadaşına ya ilgi duyuyor, ya tanıdığı, ya da güzel bulduğundan dolayı olma ihtimali var ve bu üç sebepte ondan soğuman için yeterli olmalı. eğer çocuk öğrenirde aranızda bir etkileşim olursa ilerde, senin bunlar aklına geldikçe çocuğa olan güven duygun eksilicek. belkide açıklaması vardır çocuğun, bilemeyizde en iyisi biraz daha bekleyip gözlemlemen ve kesin olarak idrak etmen lazım. İşin zor açıkçası, boşvermişlik hissine bürünmende fayda var o zaman acın hafifler, yani umarım :)
matricariachamomilla
çocuğu bırak arkadaşdan devam
anonim
arkadasıma gerçekten çok güveniyorum ama ne biliyim çoçuğun sürekli ona baktığını görmem canımı sıkıyor büyük ihtimal arkadaşımdan etkileniyo olabilir en mantıklısı biraz zaman galiba fikirleriniz için çok tesekkürler.