anonim
eski sevgilim bir türlü peşimi bırakmıyor. seviyormuş insan sevdiğini üzer mi hiç? çok kötü davrandı bana. kalbimi çok kırmasa affederdim ama benim için bitti artık sadece nefret ediyorum artık. söyledim anlamadı şimdi ondan intikam almak istiyorum. hem ona ders olur hemde benden vazgeçer hemde biraz olsun içim rahat eder. sevgili gibi olcam ona umut verip sonra terk edecem planım bu. siz daha önce sevgilinizden intikam aldınız mı? bilmiyorum ama kırılan kalplerin hesabını soracağım sizin daha iyi bir intikam fikriniz var mı?

Yorumlar

foreveralone
gözünü seveyim kırılan kalplerin intikamını alma dediğin lafa bak uygulayacagin eyleme bak. kırılan bizim olsun boşver
anonim
başka bir sevgilin varmış gibi yap bence hatta bir arkadaş bul el ele falan görsün bi yerlerde sizi belki o zaman kopar yakandan
anonim
her zaman böyle başlamaz mi zaten "intikam alcam". barisip ,kandirip sonra vazgeçecegim diyorsn ya, barisip ta yine vazgecilen olma. 😉
anonim
seni seven insana acıyorum...
and he lived happily ever after
İntikam almaya uğraşarak vaktini boşa harcayacaksın ve eline bir şey geçmeyecek. aksine planlı bir şekilde uzun vadede bunu yaptığın ve içinde bu kadar kin tuttuğun için senin kişiliğinden bir şeyler eksilecek.
pikaccu
hem peşimi bırakmıyor diyorsun hem intikam almaktan bahsediyorsun. kimden neyin intikamını alacaksın? bu yapacağın şeyle daha beter musallat edersin adamı kendine. ayrıca onun sana yaptığını şimdi sen ona yapacaksın. e ne farkın kaldı senin o adamdan..?
anonim
ona aynısını yaparsan ondan ne farkın kalır ki
bitmishaziran
nolursa olsun ben yapmamamani tavsiye ederim cunku yasattigini yasamadan ölmüyor insan bundan sonra karsina cikicak kisiden bu sekil bir darbe yiyebilirsin yapma
anonim
yok artık ne kadar acımasızsın ama kalbini kırdı ve defettin o kadar yani başkasına ne gerek
cakmakivanc
pardonda sen çocukmusun ?
benbirnotayim
bir bayan olarak olaya soyle bir baktim da arkadas gec ergenlik donemi yasiyir herhalde. bak bacim valla basi yanan sen olursun. be boyle bir oyun yap ne de muhatab ol.
Yabadabadu 🔥
bununla vakit harcamaya değer mi sence? sadece zaman kaybı senin için. ayrıca düşüncende yanlış. gerçekten ahını alırsan bir insanın, iki yakan bir araya gelmez. kırılmış olabilirsin, bunun hesabını sana değil allah'a verecek. kendini onun seviyesinden, daha da düşük hale getirirsin. kendine yakıştırma bunları.