pikaccu
İçimdeki nefreti kusacak yer bulamıyorum artık.

Yorumlar

berelideli
nefret sana zarar be @pikaccu . bence nefret ettiklerini hayatından çıkartmaya bak. en azından kafan rahatlar azıcık
orlito
olsun be @pikaccu hayat devam ediyor sıkma canını neler geçmedi ki daha önce.
pikaccu
İşte sorun da o ya @orlitorenk. geçti sandıklarımız geçmemiş meğer. yanımda olması gereken herkes gitti ama defolup gitmesi gereken şahıs hâlâ burda. gel de deli olma şimdi
pikaccu
@berelideli sonuna kadar haklısın ama ya hayatımdan çıkaramayacağım birinden nefret ediyorsam! İki ucu ........... değnek derler ya hani, benimki de o hesap işte biraz.
orlito
sen onu görmezden gel o yokmuş gibi devam et hayatına çünkü onu her gördüğünde moral motivasyonun eksilere düşer anı yaşamakta sıkıntı çekersin @pikaccu gülümsemeyi unutma
berelideli
@pikaccu ademoğlu tuhaftır. bu iki ucu ... lı değnekler olmasa zaten sıradanlaşır her şey. durum zor bak ona lafım yok ama, mutluluğu güzel kılan şey de nefrettir. senden önemlisi yok senin için, o yüzden nefretsel bölümlerde de içini rahatlatacak bir şey bulabilirsin bence. hee tabi ki seni üzmelerine izin vermemelisin, nedense kalbinin temiz olduğunu söyleyen bir ses var içimde.
pikaccu
elimen geleni yapıyorum @orlitorenk desteğin için teşekkür ederim 😊
pikaccu
@berelideli böyle düşünmene sevindim 😊 her şeye rağmen mutlu olmaya çalışıyorum ama sabrımın sınırlarını zorluyorlar bazen. haklısın tabi bunlar da hayatın bir parçası sonuçta, katlanacağız artık napalım.
orlito
rica ederim @pikaccu iyi bir dinleyiciyim dertleşiriz arada 😊
pikaccu
@orlitorenk tabiki ne zaman istersen 😊
orlito
aynı şekilde sende @pikaccu 😊👍
pikaccu
çok teşekkür ederim @orlitorenk 😊 😊