bjk
şampiyon bir takımın taraftarı olarak uyanmak güne başlamak güzel bir şey. kpss öncesi böyle bir şey yaşatan takımıma çok teşekkür ederim 😊 bu moral güzel oldu 👏😎

Yorumlar

imhotep
burada benım 5. senem. 5 senede 3 defa şampiyonluk bi şampiyonlar liginde ceyrek final bi tanede armaya yıldız taktım. sen en son lisede (belkide ilkokul) uyanmıssındır heralde. sene sonu takımınız dagılacak. keyfini cıkar bugunlerın. sonuna kadar hakettiniz sampiyonlugu tebrik ederim.
azula
bu yıl sonunuvgetirebildi bjk, tebrik ediyorum :)
bjk
bjk @bjk
8 yıl
aferim size 👏😂
bjk
bjk @bjk
8 yıl
he bu arada çekemeyen anten taksın diye bir şey var @imhotep kardeşim tebriğin için teşekkür ederim 😂
tinercipenguen
@imhotep kendinizi secilmis insanlar falan mi saniyosunuz anlamiyorum ki.eger takimimiz cok sampiyon olamiyo diye uzulecek olsak renklerinde sari olan bi takimi tutardik.sampiyonluk taraftari degili.evet az sampiyonlugumuz var az otede aglayin da kutlayalim doya doya
imhotep
@bjk onu cekemeyenlere söyle ben bizim başkanı çekemiyorum kardesim siz 3 senedir yaptıgınız yapılanmayla sonuna kadar hakettiniz. ben dün gs akhisar macını izledim ligtv 4 de başarılar gelir gecer asaleti bize yeter :d
imhotep
@tinercipenguen senin yorumunu görmeden attıgım son yoruma bak ve ne tarz bı taraftar oldugumu gör. ağlamak aslanların işi degil kötüyken kötüyüz iyiyken iyiyiz. hee secılmıs mıyız sadece gurur duyuyoruz türkiye nin futboldakı her alanda en basarılı kulubü olmaktan. olmasak da degısmezdı bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray ayıktın mı. çekemeyip ağlayıp zırlayanlar ayrı git onlara anlat bunları. herseyıyle siz hakettiniz bu sene tebrık edıyorum ben senıde.
tinercipenguen
@imhotep bunu bastan soylemek bu kadar zor mu peki kardesim adam kimseye satasmamis bulasmamis sevincini paylasmis.kotu gunde de taraftariz deyip en alakasiz yerde kupa sayinca pek samimi gozukmuyosun cunku.eyvallah yine de sagol insallah toplarsiniz durumu seneye daha cekismeli lig olur.
imhotep
@tinercipenguen valla bu sene uefaya katılma hakkını alamazsak en az 3 alırsak 2 senemız gitti bizim kafadan toparlanmamız zor. tamam sampıyonsunuzda az da takılmayalım mı bızde kardesım ne bu sıddet bu celal yani. kaldı ki o kupa saydıgım mesajın sonunda da tebrık ederım dedım ben. alakada şu gune şampıyon basladım gıbı hava atınca bızde cevap verdık. atıyorum fb gbı sıkeyle sampıyon olsaydınız oradan bı laf çakardım ama sızın kı helal bı sampıyonluk o yuzden cekemeyenler gıbı o toplarada gırmedım. simdi daha ıyı anladıgını umarak samımıyet konusunuda sana bırakıyorum zira burada vakit gecırmekten baska bı amacım yok hıc bı eylem ve dusunce ıcın kendımı kasıp samımıyetten uzaklasamam. üşenirim la :) hadi keyfını cıkarmaya devam edın bunlar ıyı gunlerınız :)
tinercipenguen
@imhotep trabzon da kotu bu sene sizin altyapida da oyuncu yok :) ama fener cöktü sampiyonluk gidince turkiye kupasi sizde kalir yine bence.anladim kardesim o kadar sıkıldım ki fenerlilerin kulp takma cabasindan burda da bugun biraz patlama yasadim ondan boyle celallendim yoksa kalp kirmak istemem tabi.hakkimizla aldigimizi kabul etmen yeter kardesim iyi eglenceler :)