ayembadi
İçim yanıyo be . hakketen boyle olmamaliydi. en azindan oturup bi yerde konusmaliydik . ben sana icimdekileri dokmeliydim. simdi hep bi fazlayim agla agla cikmiyo o fazlalik benden . kaderin oyunu gibi surekli gormeye basladim. bana diger butun kizlari unutturdun ya resmen . hayattan zevk almamaya basladim. gittim baskalariyla konustum hicbiri bana tat vermedi. hep birsey eksikti .birsey vardi onlari benden uzak tutan . nasil olcak ne olucak bilmiyorum. artik akil almak da gelmiyor icimden . insallah benim yasadiklarimi yasamazsin. insallah sevdigin biri olursa karsilik bulursunda cektigim acilari cekmezsin :'(

Yorumlar

imhotep
tam yıldız tilbe den emi yi dinlemelik bi yazı olmus.
ayembadi
@imhotep ben kinci bir insan degilim . asla benim cektiklerini cekmesini istemem. insallah mutlu olur . sever sevilir. sevmek sevilmek guzel seyler diye dusunuyorum her ne kadar ben daha bunu goremesemde .
imhotep
sözlerim beddua değil anlaşılabilmek icin diye de gecer şarkının içinde kardeşim zaten. o yuzden söyledım sana bunu. heee benim fikrime göre ne sekılde ayrıldıgın önemlı. kazık yıyerek kahpece mi yoksa anlasamayıp sevıyelı bi sekılde mi. ona göre de kin tutarım veya tutmam.
ayembadi
@imhotep benim mevzuu cok farklı be kardeşim. ayrılmak için birlikte olabilmek gerekir. biz o aşamaya bile gelemedik. hatta bırak sevgiliyi arkadaş bile olamadık.o yüzden koyuyo bana bir şans bile verilmemesi. yani anlıyacağın sevdim ama sevilmedim .