anonim
bu nasıl iş!!! bir kız var okuldan takip ediyorum. hoşlanıyorum konuşcam ama
arka sokağındayım oturuyor. haftada 2-3 kere eve gelmiyor, bakıyorum bazen farklı farklı arabalarla bırakılıyor eve. hep cafelerde görüyorum normal üni kızı gibi ama. ortamı hep değişiyor. gece 11 ile 04 arası eve geliyor. aklıma kötü kötü şeyler gelmese gidip konuşcam. kızım çıktığın yok die mi rahatsın? yoksa o erkeklerin hepsi kuzenin mi? yoksa o kadar eve gelmemelerin falan fabrika işçisi herhalde hem okuyup hem çalışıyor emekçi kız :) yok yani ben mi şansızım!!

Yorumlar

pikapikacu
benden tavsiye bardağin boş tarafını unutma biraz iyiye yormuşsun sanki :)
rookie
neden böyle bir önyargı var acaba? aşırı sosyal, erkek arkadaş çevresi fazla ve gezmeyi eğlenmeyi seven biri kötü oluyor? İnsanın içindekini, niyetini kimse bilemez. ve sen @pikapikacu bir kız olarak nasıl öyle bir yorumda bulunuyorsun. o kadar başı kapalı, sözde namazında niyazında ama şeytandan bile daha şeytan kızlar gördüm ki... yargılamak hiç kimseye düşmez, tek allah'tan başka.
foreveralone
emlakçı da olabilir. boş ev filan
database
mervelerde kalıyordur ya kötü düşünme
pikapikacu
ben kimseyi yargilamiyorum kapali veya acik yorumundada bulunmus degilim ama sen bunu neden bu kadar sert karsiladin anlayamadim ve farkindaysan espiriyle karisik soylenmis bir soz @rookie
sariduman
kardeş git elinden tut sen benimsin de gerekirse şamarı bas akıllansın
sariduman
ya @rookie görmüyonmu ne diyo bide gelmiş caz yapıyosun yok nidin biyli giriyiniz kızları sisyiliz geç onları