gereklialan
ne kadar zor oluyor bi kalpte iki aşkı taşımak biriyle uğraşırken diğeri ihmal etmek ne kadar kötü ediyor insanı. kopamıyorsun ikisinden de tercih yapma şansın yok arasında ikiside farklı yerlerde. biri ömrünü geçireceğin insan diğeri ömrün boyunca sürecek davan.

Yorumlar

portakalliordek
bir ipte iki cambaz oynamaz bu benim başıma geldi sonradan öğrendim ve gerçekten çok üzülmüştüm sakın insanlara bunu yapmaya devam etme
Gerekovic
ikisini de birakman gerek sanırsam. ya da ben anlamadim seni. biri ilahi aşk ise, sececegin şey belli. ama ikisi de dünya aşkı ise, ikisini de birakman mantikli olan. e onlara da sana da yazik..
anonim
bir kalpte iki kişi olmaz saçma sapan algilarla dolasmayin bunlar ancak egomuzun vazgecirmedigi bir şey yani
gereklialan
çok güzel söyledin @su yüreğine sağlık.
gereklialan
benim gönlümdeki biri hayatta tekrar tekrar mutlu olamamı sağlayan. geçirdiğim zamanların kıymetini arttıran. o olmayınca mutsuz olduğum. tutanacak dal bulamayıp düşecekmiş gibi hissettiren. gönlümde yer edinen. allah'tan bi şey olmazsada evleneceğim insan. diyeri ise benim hayatıma düzen getiren. hayatımın yönünü şekillendirmemde yardımcı olan bana çok şey katan kendimi geliştirmemi sağlayan hayatta ben bunun için varım dedirten gecemi gündüzüme kattıran ideoljim, hedeflerim. İkisini de bırakamam. İkiside bıraltığım zaman bana çok büyük yara yapacak şeyler.
anonim
ikiside biliyor mu yoksa biri gizli mi çok karışıkmış. bir kalpte 2 kişi olmaz bencede 2 seçenek varsa ilk seçenek olmamış demektir ya da biri aşk biri hayranlık ne demişler iki kişi seven iki defa ölürmüş yalnız bir kalbi düşünürmüş zor işler : d ikisinide elde tutacağım derken birinden olursun bu gidişle dikkat et
gereklialan
siz beni anlamamışsınız be
Sjhdjsjs
bilirim o duyguyu ben de gectim o yoldan. zor senin icin. karşındakinin anlayışlı olması gerek.