ucuncunesilsaglikci
kanal d yine bi çılgınlık yapıp arka sokaklar'ın ilk bölümlerini vermeye başlamiş ashdkjkl :d hic de böyle gülmem aslında ama

Yorumlar

pikaccu
ooo başa döneli çok oldu, allah'tan ilk bölümden başlatmadılar bu sefer 😊
ucuncunesilsaglikci
hadi ya ben de bugün bi dükkana girmiştim de orda gördüm :d pek anlamadım nerden başlattıklarını :d
dersiztoplu
arka sokakların eski bölümlerinin tekrar yayınlanması sizi neden bu kadar rahatsız etti acaba? hem çok başarılı bir dizi. zaten bu yüzden kaç sezondur yayında. arka sokaklarla ilgili düşüncelerinizi bir daha gözden geçirmeniz tavsiye ederim.
ucuncunesilsaglikci
@dersiztoplu şaka yapıyosun heralde arka sokaklar izleyen yeni nesil mi kaldı ya? izleniliyo ki devam ediyo ama daha çok amcalar izlemiyo mu onu ya :d hem bu gereksiz çıkış neden ki?
dersiztoplu
neden sadece amcalar izliyo diye kafanda bir önyargı var ki? o dizideki ekip ruhunu ben başka hiçbir dizide görmedim. hem yersiz bir çıkış yapmadım sadece sevdiğim bir diziye yapılan yoruma karşılık verdim. bence az önceki yorumunla sen biraz yersiz bir çıkış yaptın @ucuncunesilsaglikci
ucuncunesilsaglikci
hohoho @dersiztoplu :d tamam sana iyi seyirler,muhteşem dizinle sana mutluluklar dilerim :d hatta yanılmıyosam dizinin şu an yeni bölümü var sen koş dizini izle sonra tartışırız :)
dersiztoplu
@ucuncunesilsaglikci biraz gec kaldın ya dizi bitti. tartışmamıza kaldığımız yerden devam edebiliriz.
ucuncunesilsaglikci
yok çok teşekkür ederim kalsın @dersiztoplu :)
pikaccu
@dersiztoplu eski bölümlerinin tekrar yayınlanması beni rahatsız etmiyor arada izliyorum da. hatta az önce yeni bölüm bitti. bencede güzel bir dizi senelerdir izlettiriyor kendini gerçekten başarılı. ama 10 yıldır aynı bölümleri defalarca vermenin bir mantığı yok bana göre. kanal o saate koyacak bişey bulamadığı için senelerdir arka sokakların tekrarı ile zaman dolduruyor bence. farkımdaysan diziyi eleştirmiyorum..
dersiztoplu
@pikaccu yani eski bölümlerin de bence ayrı bir tadı var ve bu kadar gereksiz program tv de yayınlanacağına bu dizinin eski bölümlerini izlemeyi tercih ederim. bu da benim kendi görüşüm.