pckurdu
bugün sahilde iki kız iki erkek.. koşuyolar eğleniyolar felan.. kırmızılı çocuk sadece bana baktı, bende ona baktığım için gördüm :d ama herhangi bir adım olmadı, olmayacaktı niye baktın mübarek.

Yorumlar

Gerekovic
dikkatini cekmissindir de sen de bir adim atabilirdin.. niye hep erkekten bekleniyor?.. :/
hunharcagulenadaminoglu
erkek milleti degil mi hepimiz ayniyiz...ilk mesaji o atsin diye baslayamamis asklar var hatta benim ilk mesaji o atsin dedigim kiz evlendi...
pckurdu
@hunharcagulenadaminoglu galiba oda kaybetti :p :))) napayım :))
@onumarkamsobee ama mantıklı olan bence erkeğin bir adım atmasıdır ve bide arkadaşları ile birlitke hani ben gidemem ki..
Gerekovic
neden mantikli olan erkegin adim atmasi olsun ki:/ arkadaslari ile olmasi hadi neyse de genelde böyle düşünülüyor. olsa da ne bileyim bir iki dakikaligina bir bahaneyle soru sorup da konusulabilir bence. ben de kizin da atmasi taraftariyim her türlü:d
hunharcagulenadaminoglu
cay yap cay cay icmeyen eve doktor girer...
pckurdu
çaysız ömür aşksız ömürden daha beyhudedir :p :) :d çay herdaim evelallah da..
hunharcagulenadaminoglu
son yazdigin sey beni cok duygulandirdi su anda sevincten kapiya kafa atiyorum...
pckurdu
sevinciniz daim olsun o zaman :d
dimitri
bence kızlarda söyleyebilmeli. toplumun bakış açısından dolayı eskiden olmayacak bir durumdu ama artık çoğu şey değişti. kızın erkeğe teklif etmesi onu kesinlikle kötü göstermez. hoşlanmıştır ve bunu dile getirmiştir neden kötü olsun ki ? bazı kızlar erkek egemen toplumdan şikayet ederler,bizlere hiç bir şey için fırsat vermezler, hiç bir şeyi başaramayacağımızı iddia ederler diyerek kadınlarında erkeklerle her konuda eşit olduğunu söylerler ama nedense aynı kişiler böyle bir durumda erkek söylemeli der. sırf bu yüzden belki çok güzel olabilecek ilişkiler kaybolup gidiyor.
pckurdu
@dimitri İnsandan insana, kızdan kıza değişir.. toplumun yadırgamasından ziyade o insanın ne niyetle baktığını bilmeyerekten uzak kalınıyor, kaldım yani..
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
niye bireylerin girmediği eve biz giriyoruz. güneş girmez biz gireriz çay girmez biz gireriz.

yedekte bekleyen semih şentürk müyüz la biz :d
pckurdu
@gayriresmidoc ahhhaaaa iyidi bu :d
jbourne
İki kız iki erkek dolaşsa sahilde, kızlardan birine başka bi erkek baksa buraya yazsa muhtemelen yemediği küfür kalmazdı. :)
hunharcagulenadaminoglu
niye la sen birey degil misin illa bi duygusallik yapacan :d sen beni guldurdun ya allah ta beni guldursun gulmek bana cok yakisiyo :d
pckurdu
doktor bence orda birşeylerin girmediği eve niye biz girmek istiyoruz demek istedi de ş yi eksik yazdı :d :d :d
hunharcagulenadaminoglu
bende birseylerin giremedigi yazcaktim s yi eksik yazmisim :d